Retour au sommaire

Eisa awards

LG Eisa Awards 2009/2010

LG’s SL8000 Seamless LCD TV: European Best Value LCD TV 2009-2010

Een uitstekende Full HD kijkervaring, dat is wat de LG 42SL8000 de consument biedt. Deze nieuwe LCD TV overtuigt kijkers met zijn natuurlijke kleuren, verbazingwekkend contrast en diep zwart. Hij ziet er ook geweldig uit met zijn unieke, naadloze glazen front, design. De luidsprekers zijn prachtig weggewerkt.
LG’s geïntegreerde ‘TruMotion 200 Hertz’ technologie levert soepele bewegingscompensatie bij alle soorten materiaal, inclusief 24p bronnen zoals Blu-ray. Voor liefhebbers van ‘Home Cinema’ biedt de 42SL8000 een rijke keuze uit geavanceerde opties en instellingen, met praktische presets via duidelijke en eenvoudige menu’s. Hoewel de gemiddelde consument meer dan tevreden zal zijn met LG’s ‘Picture Wizard’, is er ook ISFccc-Ready voor een professionele afstelling.

LG’s BD390 Online-Capable Blu-ray DVD Player: European Best Value Blu-Ray Player 2009-2010

De keuze voor de LG BD390 ligt dan voor de hand. Hij is gebaseerd op draadloze connectiviteit en heeft alle standaard ‘interfaces’ (USB, 1080p HDMI, S-Video, YUV), en zelfs 7.1-kanaals analoge ‘outputs’. Voor Internet kunt u de speler met een Ethernet-kabel aansluiten of draadloos verbinden via 802.11n WiFi. U kunt genieten van uw multimedia collectie vanaf uw lokale DLNA-net of uw PC, ‘BD-Live’-inhoud downloaden, of een directe verbinding maken met YouTube. U kunt ook mediabestanden afspelen via externe FAT en NTFS-schijven. De BD390 biedt uitgebreide ondersteuning van gecomprimeerde audio-, video-en foto-codecs en formaten zoals DivX, DivX HD en zelfs MKV.

LG Eisa Awards 2008/2009

Home Theater System (HT953TV): ‘European Home Theater System 2008-2009’

Dit topkwaliteit thuisbioscoopsysteem staat garant voor 1.000 watt krachtige audio-output in een bijzonder elegant design. De LG HT953TV is speciaal getuned door audiogoeroe Mark Levinson. Dit resulteert in een optimale geluidskwaliteit. Door de exclusieve LG Virtual Sound Matrix-technologie (VSM) genieten gebruikers van ongeëvenaarde surround sound van films en muziek. Met de VSM-technologie gebruikt de HT953TV vijf virtuele speakers. Zo creëert het systeem een 10.1-kanaals geluidseffect en uitstekende audiokwaliteit zonder enige vervorming of verandering van de originele weergave. LG heeft dit thuisbioscoopsysteem voorzien van een bijzonder stijlvol design, taps toelopende speakers en een schitterend vormgegeven, pianozwart bedieningspaneel met touchscreen. Voor extra kijkersgemak heeft LG het systeem uitgerust met Simplink. Gebruikers kunnen met één afstandsbediening de AV-input automatisch zoeken op een flatscreen. De HT952TV is uitgerust met een iPod-aansluiting en is geschikt voor DivX, DVDs, MP3, WMA en JPEG.

LG Touch DVD Mobile TV (T80): ‘European Personal Media Player 2008-2009’

De T80 mobiele mediaspeler is uitgerust met een 3,0-inch WQVGA Display (400x240) met oogstrelend touchscreen.Met een doorsnede van 13,1 mm is dit de slankste MP3-speler ooit met mobiele tv. De nieuwe ‘in ear’ oortelefoons zijn getuned door Mark Levinson. Daardoor staan ze garant voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit die nagenoeg volledig overeenkomt met de originele opname. De kijkhoek van 160 graden maakt het bijzonder eenvoudig om met meerdere mensen tv te kijken. Ook de beelden zijn van ongekende kwaliteit: de LG Mobile XD Engine zorgt voor kraakheldere beeldweergave. De T80 is geschikt voor WMA, WAV, OGG en AVI – dit dankzij een speciaal conversieprogramma dat LG intern ontwikkelde. De mediaspeler omvat een uitgebreid pakket multimediafuncties zoals een video- playback-, foto-viewer.