Skip to Contents
Zavřít

Rady, tipy a návody.

Vyhledat informace nápovědy pro váš produkt LG

Získejte informace o instalaci, údržbě a odstraňování závad produktu s použitím našich vyhledávacích funkcí.

V použitém telefonu se stále objevují data po předchozím majiteli?

  • Nastavení e-mailu a účtu
  • ostatní
  • Řešení problémů
  • Telefony
  • Naposledy aktualizováno 16/10/2012

Po předchozím majiteli telefonu zřejmě zůstal nakonfigurován účet (Google+) nebo nějaká aplikace (Picassa), které provádí při každém datovém připojení k wi-fi synchronizaci fotografií.

Postup: Menu – Nastavení – Účty a synchronizace – vybrat účet – Odebrat

  Pokud tento postup selže,  ještě zbývá možnost obnovit tovární nastavení telefonu (znamená ztrátu všech dat!) pomocí Menu – Nastavení –Ochrana osobních údajů – Obnovení továrních dat

 

Zpětná vazba k článku

Ot.1. Jak jste byli celkově spokojeni s užitečností této informace?
Ot.1-1. Proč jste nebyli spokojeni s užitečností této informace?

Zbylé znaky: 500 / 500