Saltar a contenidos

VK7320NHAC - LG - Aspirador con tecnología Kompressor
VK7320NHAC - LG - Aspirador con tecnología Kompressor

Aspirador con tecnología Kompressor

Aspirador con tecnología Kompressor

VK7320NHAC

  • MÁS CAPACIDAD AL COMPRIMIR EL POLVO
  • Tecnología Kompresor exclusiva de compresión de polvo
  • Gran poder de succión
  • Más higiénico, menos polvo, menos alergías
Valoración / Opiniones
Valoración de 0 sobre 5 0/5

Aumentar
Smart Home

Smart Home

Najjednostavniji i najprilagodljiviji korisnički interfejs.

Potpuno novi Smart Home LG Smart TV-a dolazi s poboljšanim dizajnom, jednostavniji i s više prostora za korisničko prilagođavanje.

Time Machine II

Time Machine II

Više ne morate da brinete da ćete propustiti svoje omiljene emisije.

Sa nedavno ažuriranom verzijom popularne LG Time Machine funkcije, možete da snimate svoje omiljene TV emisije i da ih kasnije premotavate, pauzirate ili ponovo pogledate.
- Reprodukcija uživo: reprodukujte, pauzirajte, premotavajte i ponovo gledajte omiljene emisije na eksternom hard disku.
- Programirano snimanje: rezervišite emisiju koju ne želite da propustite time što ćete unapred programirati njeno snimanje.

Premium Sadržaj

Premium Sadržaj

Najbolji izbor odličnih sadržaja vam je lako dostupan.

Kartica za premijum sadržaj (Premium Content) bira i kategorizuje najpopularnije i najkorisnije sadržaje u vašoj zemlji, koje su na raspolaganju u partnerstvu s najboljim pružaocima sadržaja. Uživajte u najboljoj zabavi kad god želite.

Game World

Game World

Uživajte u virtuelnoj konzoli za igre u vašem TV-u.

Funkcija Game World kod LG Smart TV-a donosi vam ogromne količine zabave uz mnogo igara koje možete da preuzmete i igrate. U okviru nje vas očekuju neograničene mogućnosti za uživanje u igrama zahvaljujući patentiranom magičnom daljinskom upravljaču kompanije LG, koji umnogome podseća na džojstik konzola za igru. Dobrodošli u inovativno jedinstvo televizora i konzole za igre!

SMART SHARE

SMART SHARE

Pretražujte i delite datoteke bežično sa eksternih HDD uređaja na vašem TV-u, povežite bežično telefon i TV i gledajte Tv program na telefonu sa LG Pametnim deljenjem plus funkcijom. Uživajte u prednostima istinski pametnogTV-a koji se lako kao nikada ranije povezuje sa ostalim uređajima.

LG Cloud

LG Cloud

Uz uslugu LG Cloud možete da reprodukujete sadržaje na svom Smart TV-u odakle god želite, bilo kada. Brzo pristupajte video-zapisima, muzici i fotografijama sa drugih uređaja, a zatim uživajte u njima na svom TV-u.

MHL (Mobile HD Link)

MHL (Mobile HD Link)

Pomoću MHL kabla povežite i gledajte HD sadržaj sa svog telefona na velikom ekranu televizora, i upravljajte njime pomoću magičnog daljinskog upravljača. Telefon se takođe dopunjava dok je povezan.

Miracast™

Miracast™

Funkcija Miracast™, sertifikovana od strane WiFi Alliance, omogućava vam da uživate u lakoj i brzoj vezi između TV-a, pametnih telefona i tableta, bez žica, omogućavajući jednostavno prenošenje i deljenje digitalnog sadržaja na TV ekranu.

Bežični Displej (Wi-Di)

Bežični Displej (Wi-Di)

Intel WiDi (Bežični displej) tehnologija vam omogućava laku i brzu konekciju između TV-a i laptop/PC-a bez žiča ili internet mreže.

IPS Panel

IPS Panel

Pokucajte i uverite se u kvalitet.

Tajna koja se krije iza neprevaziđenog ugla gledanja i kvaliteta LG TV-a je panel. Kao što kvalitet zrna određuje kvalitet kafe, kvalitet panela određuje kvalitet TV-a. IPS panel koji koristi LG predstavlja razlog zbog kojeg LG LED televizori imaju jasnije, konzistentnije i otpornije ekrane.

LED

LED

Izuzetni ekrani sa LED pozadinskim osvetljenjem na ivicama daju kristalno jasnu sliku, realističnu crnu boju i živopisne, realne boje na tankom ekranu.

Dynamic MCI 100

Dynamic MCI 100

Ideks jasnoće pokreta(MCI) jer maksimalni broj signala u sekundi, to je sveobuhvatni indikator izvorne čistoće brzopokretnih slika, koji u sebi sadrži više faktora, a ne samo broj frejmova.LG detaljno skeniranje pozadinskog svetla,panel sa naprednom tehnologijom i snažan softver doprinose vrhunskim performansama u prkazu brzo pokretnih slika.

Triple XD Engine

Triple XD Engine

Najnoviji i najnapredniji trostruki XD endžin kompanije LG donosi najviši nivo savršenstva u pogledu boje, kontrasta i jasnoće, za najbolji kvalitet slike i performanse.

Povećanje rezolucije

Povećanje rezolucije

Gledaoci mogu uživati u bilo kom sadržaju u većoj rezoluciji.
Vrlo često se dešava da sadržaj koji skinete sa interneta izgleda loše kada se pusti na TV zbog loše rezolucije datoteka. LG vam nudi rešenje putem funkcije " Podizanje kvaliteta rezolucije" koji kvalitet originalnog sadržaja diže na veći nivo tako da i sadržaji lošijeg kvaliteta mogu izgledati odlično na vašem velikom TV ekranu.

Picture Wizard II

Picture Wizard II

Picture Wizard II allows you to easily adjust picture elements such as black level,color, tint, sharpness.

ÄŒist glas II

Čist glas II

Čist glas II automatski pojačava zvuk ljudskog glasa kada se mešaju pozadinski zvukovi.

Pametna ušteda energije

Pametna ušteda energije

Funkcija kontrole pozadinskog osvetljenja kontroliše osvetljenost TV-a. Funkcija Isključen ekran vam omogućava da isključite ekran, a da nastavite da slušate zvuk ili muziku. Režim Zero u stanju pripravnosti prebacuje vaš TV u ekonomični režim u kojem se uopšte ne troši struja.

USB 2.0

USB 2.0

Možete da reprodukujete memorisane slike i video-isečke sa eksternih memorijskih uređaja ili da na njih memorišete TV program. Takođe, postoji mogućnost trenutnog ili rezervisanog snimanja.

El Usuario reconoce y acepta que, si bien LG Electronics España, SAU realiza sus mejores esfuerzos en asegurar la precisión técnica y fáctica de los contenidos e informaciones incluidos en la Web, éstas tienen un carácter general e indicativo. Por ello, la Compañía no puede garantizar la veracidad, autenticidad, adecuación y exactitud de la información facilitada a través de la Web.
En consecuencia, LG Electronics España, SAU no se responsabiliza de las decisiones tomadas por el Usuario a partir de la información suministrada a través de la Web, ni de los daños y perjuicios que potencialmente puedan ser causados al Usuario o a terceros, con motivo de actuaciones que tengan como fundamento la información obtenida en la Web.

cerrar
VK7320NHAC

VK7320NHAC

top