Prebaci na sadržaj

Blu-ray doživljaj sa
tankim dizajnom

Uđite u Blu ray svet, otkrijte
1080p Full HD rezoluciju i
fantastičan kvalitet slike.
Zamenite vaš stari DVD
plejer sa novim, tankim
Blu ray plejerom da biste
uživali u perfektnoj slici na
vašem TV-u.

Više informacija

Blu-ray plejeri

Ako želite neverovatnu Full HD 1080p rezoluciju i mogućnost neograničenog pristupa zabavnim sadržajima, to će vam pružiti Blu-ray plejeri iz LG-a. Ovaj plejer će transformisati vaš doživljaj zabave i oživeti filmove, aplikacije i video zapise na vašem TV-u. Saznajte više

LG Blu-ray plejeri nude funkcije kao što su:

Superiorna rezolucija: Doživite još više kućne zabave pomoću Blu-ray diskova čija rezolucija je više od dva puta veća od rezolucije standardnih DVD-eva, da ne pominjemo neuporedivo bolji zvuk.

3D Blu-ray plejer: Uživajte u filmovima na 3D Blu-ray Disc™ nosačima u Full HD 1080p rezoluciji. Naši 3D Blu-ray plejeri podržavaju i filmove visoke definicije na standardnim Blu-ray diskovima.

Uvećanje prikaza na 1080P: Blu-rej plejeri koji sadrže funkciju 1080P upscaling mogu da poboljšaju kvalitet slike sa DVD-a standardne rezolucije (SD) na kvalitet slike u punoj rezoluciji (FHD) od 1080P preko HDMI veze i popunjavanjem detalja koji nedostaju.

Pristup usluzi LG Smart TV i integrisana Wi-Fi veza: Kada izaberete Blu-ray plejer sa pristupom Smart TV-u, preko bežične internet veze možete da pristupite velikom broju filmova, serija, aplikacija i mrežnih video zapisa sa usluge YouTube i da ih reprodukujete na svom televizoru.

Prenosivost: Doživljaj bioskopske sale možete da ponesete gde god da idete ako izaberete LG prenosni Blu-ray plejer sa ekranom od 9 inča.

Nedavno pregledano

zatvori