Prebaci na sadržaj

Pravo rešenje u vidu LG Cloud monitora

LG Network Monitor u kombinaciji
sa Teradici® PCoIP® procesorom
i VMware softverom donosi
inovativno PCoIP Virtuelno
kompjutersko rešenje.

Više informacija

Cloud Monitori

LG LCD Cloud monitori omogućavaju da povežete nekoliko monitora na server kako biste ih koristili kao posebne radne stanice. Visoke performanse rada u virtuelnom kompjuterskom okruženju, bez dodatnih uređaja i niski operativni troškovi predstavljaju idealno rešenje. Saznajte više

LG Cloud monitori imaju inovativne funkcije koje omogućavaju primenu u različitim okruženjima:

Virtuelni kompjuterski rad preko LAN/WAN mreže: Možete da koristite postojeće enterprise servere, radne stanice i Blade PC kompjutere.

True Zero Clients: Ova funkcija eliminiše potrebu za dodatnim procesorima, operativnim sistemima, drajverima i anti virusima. Svaki korisnik može lako da koristi najnoviji OS i softver instaliran na host kompjuteru.

Niski operativni troškovi, visoka bezbednost i prilagodljivost desktopa: Idealno rešenje za IT organizacije u oblastima zdravstva, obrazovanja, vlade i ostalih privrednih sektora.

USB autorizacija: Omogućava dodatnu bezbednost i zaštitu podataka. LED pozadinsko osvetljenje takođe omogućava svetao i jasan ekran, kako bi se kreiralo udobno okruženje za rad i multimedijalne aplikacije.

LG LCD Cloud monitori koriste revolucionaru Teradici® PCoIP® tehnologiju kako bi stvorili snažno i bezbedno virtuelno kompjutersko rešenje. U poređenju sa tradicionalnim desktop rešenjem, dozvoljava napredni računarski rad sa većom bezbednošću, dok smanjuje troškove kreiranja i održavanja. LG LCD Cloud u kombinaciji sa Teradici® PCoIP® procesorom i VMware softverom donosi inovativno PCoIP virtuelno kompjutersko rešenje.

LG Cloud monitor može da sadrži Windows Multipoint Server 2011 koja omogućava da povežete više cloud monitora na jedan host PC korišćenjem USB kabla. Monitor služi kao nezavistan računar za različite zadatke kao što su reprodukcija video zapisa, internet, e-pošta i jednostavnije aplikacije.

Nedavno pregledano

zatvori