Interaktivan Hotel TV

Tokom gledanja LCD HD TV sa softverskom
platformom Pro:Centric uživajte u sadržajima
koje vam pruža sistem Pro:Idiom i štedite novac
zahvaljujući tehnologiji Pametne uštede energije.

Više informacija
  • 1

Hotel TV

LG pruža hotel TV rešenja za zabavu u sobi, uključujući LCD HD i LED LCD HDTV, i interaktivne hotelske televizore koji gostima omogućavaju da gledaju filmove na zahtev, proveravaju poštu, pretražuju internet, pronađu dostupne usluge hotela i još mnogo toga. Saznajte više

Hotelski televizori kao element LG poslovnih rešenja nude brojne mogućnosti hotelima i gostima:

Komercijalni hotelski televizori nude besprekornu uslugu kada je u pitanju zabava i funkcije koje olakšavaju rad hotela i pružaju usluge gostima. Funkcija nevidljivog časovnika je najefikasnije rešenje za buđenje gostiju. Ugrađeni konektori omogućavaju da se hotelski TV pretvori u monitor savršenog kvaliteta za laptopove gostiju, digitalne fotoaparate i sl. Ako gosti požele da se kupaju i istovremeno slušaju muziku, i ovo se može jednostavno rešiti priključivanjem zvučnika i njegovim postavljanjem na mesto koje žele.

LCD HD TV sa izborom dimenzija ekrana od 22" do 55" garantuje maksimalno zadovoljstvo gostiju, a i hotelijera zbog svojih izuzetnih mogućnosti. HD kvalitet slike je još realniji zahvaljujući odnosu dinamičkog kontrasta od 50 000:1. Programi koji podržavaju Java i Flash tehnologiju su sada dostupni a možete da im pristupite pomoću Pro:Centric™ funkcija. Ovaj sistem pruža ogromnu pomoć hotelijerima jer mogu lako i jednostavno da ažuriraju informacije o ponudi hotela i TV programima u obliku elektronskog programskog vodiča.

LED LCD HDTV nudi inovativna rešenja kao što je MPEG-4 H.264 dekoder kako bi uživanje u HD sadržajima gostima pružilo maksimalan kvalitet slike. Ugrađeni DVB-T/C dvostruki tjuner obezbeđuje HD kvalitet slike i sa zemaljskim emitovanjem i čak putem kabla (ako je sadržaj HD kvaliteta). Funkcije ekrana s dobrodošlicom, mogućnost USB povezivanja, centralizovano podešavanje „programa za učitavanje linkova“ sada su već postale nezaobilazni elementi hotelskih televizora. I ne samo to, ovi hotel televizori zbog svog elegantnog dizajna mogu da se uklope čak i u najelegantnije sobe.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori