Prebaci na sadržaj

Brzo i efikasno pranje sa LG Turbowash tehnologijom

Brzo i efikasno pranje
sa LG Turbowash tehnologijom

LG Turbowash tehnologija koristi specijalnu mlaznicu pomoću koje pranje može biti završeno za manje od jednog sata. Bićete uvek zadovoljni efikasnošću pranja, koje će vam uštediti vreme i energiju.

Saznajte više o TurboWash tehnologiji
Pametan Izbor za Bolje Sutra

PAMETAN IZBOR
ZA BOLJE SUTRA

Da li vam se odeća suši na različitim mestima
u kući? Preporučujemo vam F1695RDH7,
sa kapacitetom od 12/8 kg koja može da pere
i suši odeću cele porodice u isto vreme.
Zahvaljujući ECO Hybrid tehnologiji,
ne samo da štedite vreme i energiju, već i vodu!

F1695RDH7 ECO hibrid mašina sa parom za pranje i sušenje veša

ZAISTA VELIKA!

Kada smo osmišljavali model kapaciteta 11 kg,
znali smo da ovde veće znači i bolje. U bubnju
većeg kapaciteta perite i glomazne predmete,
pored običnog pranja, i uštedite više vremena
za porodicu.

F1443KDS7 Inverter Direct Drive veš mašina

Inverter Direct Drive veš mašine

LG Inverter Direct Drive veš mašine pružaju najmodernija rešenja za pranje veša, tako da čistoća sada dobija novo značenje. Inverter Direct Drive veš mašina je izuzetno efikasna, pa je potrošnja energije i vode manja u odnosu na konvencionalne veš mašine. Saznajte više

Otkrijte pouzdanost LG Inverter Direct Drive veš mašina koje nude i sledeće prednosti:

Svi pravi načini kretanja: Neka vaša odeća bude čista pomoću pametnog načina pranja koji omogućava naša inovativna 6Motion™ Direct Drive tehnologija. Svaki ciklus pranja kombinuje do šest različitih načina kretanja prilikom pranja, koji pružaju revolucionarnu tehniku.

Bezbrižnost: Kada kupite veš mašinu, ne želite da brinete o tome da li će trajati. Budući da LG Inverter Direct Drive motor ima manje pokretnih delova i radi efikasnije, LG sa punim pouzdanjem daje desetogodišnju garanciju za ovaj motor.

Mir i tišina: LG Inverter Direct Drive veš mašine su super tihe. Njihov motor je tako tih da možete da je uključite u sred noći bez opasnosti da će vas probuditi.

Više prostora, manji broj pranja: Veš mašina normalne veličine ima kapacitet od 12 kg. LG Inverter Direct Drive veš mašina izuzetno velikog kapaciteta vam omogućava da operete još veću količinu veša u svakom pranju, štedeći vaše vreme i električnu energiju, što je takođe veoma važno.

Pametna dijagnostika: Bez obzira na to koliko je pouzdana, vašoj LG Direct Drive veš mašini će u jednom trenutku biti potreban redovan servis, pa smo ga mi olakšali. Nije potrebno da čekate da tehničar otkrije problem koji možete i sami da rešite. Samo pozovite pametnu dijagnostiku i sačekajte da vam telefon saopšti šta treba da uradite. Zaista pametno, zar ne?

Nedavno pregledano

zatvori