Prebaci na sadržaj

Slušajte muzike i punite telefon

Da li želite da punite iPod/iPhone ili Android uređaj i slušate muziku u isto vreme? Strimujte muziku sa vašeg telefona preko LG doking sistema.

Više informacija

iPhone/iPod bazno postolje

Uz savršeno elegantan i privlačan dizajn koji izgleda i zvuči sjajno, LG iPhone/iPod bazno postolje pruža maksimalnu udobnost. Kompatibilno je sa uređajima na iOS i pruža širok spektar mogućnosti reprodukcije zvuka vrhunskog kvaliteta i jasnoće koje muziku pretvara u novo iskustvo. Saznajte više

Pronađite bazno postolje koje vam omogućava da plešete u svom ritmu. Upoznajte inovativne funkcije kao što su:

Automatsko podešavanje letnjeg/zimskog računanja vremena: Izaberite iPhone bazno postolje koje kombinuje podešavanja automatskog vremena i automatskog letnjeg/zimskog računanja vremena kao i dva alarma što je dodatna mogućnost kada povežete svoj iPod ili iPhone – a sve dok slušate svoje omiljene numere na radiju sa satom.

Napravljeno za iPod a važi i za iPhone: Uđite u listu numera koje najviše slušate preko sistema baznog postolja koji je napravljen za iPod® i iPhone® proizvode. To znači da možete da povežete, punite i kontrolišete iPod® ili iPhone® uređaje i reprodukujete muziku direktno sa njih u bilo kom trenutku. Samo ih priključite i opustite se!

Direktna reprodukcija i punjenje preko iPod baznog postolja: Slušajte celokupnu muzičku kolekciju sa svog iPod® uređaja preko moćnih LG zvučnika dok istovremeno punite iPod®. Koristite daljinski upravljač baznog postolja da biste nasumično birali numere iz muzičke biblioteke i brzo pronašli željenu pesmu.

Port za audio ulaz: Ulazni priključak za naša bazna postolja omogućava da reprodukujete muziku sa mp3 plejera ili drugih audio uređaja preko moćnih zvučnika ovog sistema.

iPod/iPhone bazno postolje sa Wi-Fi i Bluetooth opcijom: Striming zvuka je sada moguć preko Bluetooth veze uz izlaznu snago od 30 W. Dostupne su i prenosna bazna postolja.

  • Nema rezultata koji bi odgovarao Vašim kriterijumima pretraživanja.

Nedavno pregledano

zatvori