Kompanija LG poklonila svoje proizvode deci bez roditeljskog staranja

  • Updated
  • 2008 12. 19

Beograd, 19. decembar 2008. godine – Kompanija LG Electronics odlučila je da umesto uobičajenog slanja novogodišnjih čestitki i kupovine poklona za svoje poslovne partnere donira proizvode svoje kompanije Svratištu Centra za integraciju mladih i Domu za nezbrinutu decu Dragutin Filipović Jusa. Pored preko neophodne bele tehnike i kućnih aparata, mališanima iz domova bez roditeljskog staranja poklonjena je audio i video oprema iz palete proizvoda ove kompanije.

„Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da deci bez roditeljskog staranja pružimo bar malo ljubavi i pažnje u ovo predpraznično vreme i pokušamo da im obezbedimo što kvalitetnije uslove života. U godini kada LG Electronics obeležava 50 godina poslovanja, drago nam je što kroz ovu akciju možemo da pokažemo da smo kompanija koja je društveno odgovorna sredini u kojoj posluje, izjavio je Predrag Todorović, predstavnik LG Electronics Srbija.

O kompaniji LG Electronics

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs