LG će podeliti 4.000 G4 smart telefona

Beograd, 09. april 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) pokrenula je najambiciozniju kampanju do sada u okviru koje će svoj novi model smart telefona predstaviti svetskim tržištima.  LG planira da izabere 4.000 korisnika iz 15 zemalja koji će ekskluzivno testirati novi LG G4 smart telefon nekoliko nedelja pre njegovog zvaničnog predstavljanja.

Učesnici programa biće odabrani na osnovu svojih prijava, a podela iskustva o tome na socijalnim mrežama kao što su Fejsbuk, Tviter i Veibo uvećaće šanse za njihov odabir. Nakon selekcije, učesnicima programa će biti data prilika da iskuse jedinstveni dizajn i karakteristike LG G4 smart telefona na period od 30 dana, i uživaju u personalizovanom korisničkom iskustvu, kameri izuzetnih performansi, kao i impresivnom ekranu ovog uređaja. Tokom trajanja programa, biće im dodeljeni raznorazni zadaci, ali i nagrade.

„Korisnici su naši najveći obožavatelji i mislimo da će ovo biti izuzetno uzbudljiv i jedinstven način da naš najvažniji ovogodišnji mobilni uređaj približimo javnosti”, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Uspeh LG G4 smart telefona stavili smo u ruke naših korisnika, jer verujemo da će oni najbolje dati sud o korisničkom iskustvu koje ovaj uređaj pruža.”

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company


LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.