LG dobitnik mnogobrojnih priznanja u Barseloni

Beograd, 10. mart 2015. godine – Na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni (MWC), asocijacija GSMA proglasila je LG G3 „Najboljim smart telefonom godine“, zahvaljujući njegovom jedinstvenom kvalitetu, velikom broju korisnih funkcija i jednostavnoj upotrebi. Takođe, LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE, dva nova modela pametnih satova kompanije LG Electronics (LG), osvojili su čak devet nagrada najprestižnijih medijskih kuća.

U kategoriji pametnih satova, mnogobrojni istaknuti mediji iz oblasti tehnologije imenovali su LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE za najbolje pametne satove godine. Časopisi i portali Android Authority, Android Central, PC Pro i Ubergizmo nagradili su LG Watch Urbane za svoj jedinstveni dizajn koji je spoj klasičnog, kosmopolitskog i analognog. Prvi pametni sat na svetu koji koristi LTE mrežu, LG Watch Urbane LTE, dobio je priznanje za best-of-show uređaj od strane magazina Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews i TechnoBuffalo. Ovaj uređaj prepoznat je kao prvi pametni sat koji pruža korisnicima mogućnost plaćanja koja koristi NFC tehnologiju, kao i najsnažniju bateriju u industriji.

„Počastvovani smo što je toliko mnogo organizacija priznalo trud koji smo uložili u kreiranje LG G3 smart telefona i Urbane pametnih satova. Nastavićemo da uvodimo inovacije i usavršavamo svoje premijum modele smart telefona i nosivih uređaja, kako bismo poboljšali svakodnevicu naših korisnika“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.