LG na beogradskoj Rolerijadi

  • Updated
  • 2010 09. 16

LG Life’s Good trka za odrasle i LG štand sa Optimus pametnim telefonim obećavaju sjajnu zabavu svim posetiocima

Beograd, 16. septembar 2010. – LG Electronics (LG), u okviru XIII beogradske Rolerijade, organizuje Life’s Good trku za odrasle, koja će se održati u nedelju, 19. septembra, sa početkom u 11.30 časova, na Trgu Republike u Beogradu. Osim trke, LG je pripremio i pregršt zabave na štandu, na kome će posetioci po prvi put u Srbiji upoznati najnoviju liniju LG-evih pametnih telefona Optimus i zabaviti se uz dobru muziku i mnoštvo pratećih igara.

Life’s Good trka za odrasle okupiće učesnike Rolerijade starije od 16 godina, koji žele da se oprobaju u jednoj od kategorija: pro speed – professionals i fitness. Za najuspešnije, LG je pripremio i vredne nagrade, pa će takmičari koji osvoje prva tri mesta u pro speed kategoriji biti nagrađeni mobilnim telefonima GT540, GM360 i GD510, dok će najbrži iz fitness kategorije dobiti čekove Rolerijade.

Na štandu LG-a biće predstavljeni pametni telefoni najnovije linije LG Optimus, tek lansirane u svetu, a koji će se uskoro pojaviti i na tržištu Srbije u portfoliju Telekoma. Posetioci će imati priliku da isprobaju jedan od modela iz ove linije – LG Optimus GT540, ekskluzivni napredni smartphone elegantnog dizajna sa Android platformom koji će na domaće tržište doneti neverovatne funkcije po veoma povoljnoj ceni.

LG-ev zabavni program, osim za ljubitelje gedžeta, ponudiće zanimljive aktivnosti i svim prolaznicima na Trgu Republike, koji će moći da se oprobaju u igri memorije, ballon popping igri ili da se takmiče u igricama na mobilnim telefonima.

Prijava učesnika za trku obavlja se na licu mesta na dan trke ili unapred u svim poslovnicama MTS-a.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.