Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni

LG napredna poslovna rešenja na ISE sajmu

  • Updated
  • 2017 02. 09

 

Beograd, 09. februar 2017. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće inovativne profesionalne monitore i novi način njihovog korišćenja u poslovnom okruženju na ISE 2017 sajmu, koji se održava u Amsterdamu do 10. februara. Napredna poslovna rešenja poput Flexible Open Frame i In-Glass Wallpaper profesionalnih monitora koji koriste OLED tehnologiju, kao i Ultra Stretch LCD profesionalnog monitora, idealni su za korišćenje u marketingu, video produkciji, obrazovanju, ugostiteljstvu, ali i u mnogim drugim industrijama.

 

Flexible Open Frame profesionalni monitor koristi OLED tehnologiju koja omogućava izuzetno kvalitetan prikaz slike bilo da je reč tamnim ili živopisnim bojama i to bez potrebe za pozadinskim svetlom, pružajući mogućnost gledanja iz više uglova. Flexible Open Frame profesionalni monitori su izuzetno tanki i samim tim lako prenosivi, a nova generacija ovih uređaja omogućava korisnicima da menjaju oblik njihovih instalacija na dva načina, te se mogu koristiti u portrait i landscape varijanti.

 

LG će takođe predstaviti i Dual-View Curved Tiling OLED profesionalni monitor, tankog ekrana dijagonale 65 inča. Ovaj profesionalni monitor sastoji se od 8 dvostranih, pokretljivih OLED panela koji pružaju prvoklasnu sliku posmatranu iz bilo kog ugla. Sve panele odlikuje 4k Ultra HD kvalitet slike sa rezolucijom od 3840x2160 piksela i 128GB unutrašnje memorije, koji zajedno daju savršenu UHD sliku bez potrebe za dodatnim računarom ili media plejerom. Tu je takođe i In-Glass Wallpaper OLED model koji se sastoji od dvostranih, ultra-tankih panela u staklenom ramu, što ga čini idealnim za umetničke galerije, butke i sofisticirane poslovne prostore. U zavisnosti od prostora i želja korisnika može se okačiti na zid ili stajati na postolju.

 

Na ISE 2017 sajmu, LG će takođe predstaviti i OLED video zid sa ekranima dijagonala 65 i 55 inča koji omogućavaju korisnicima prikaz slike u portrait i landscape formatu. Posetioci sajma i LG štanda imaće priliku da vide i impresivan video zid sastavljen od 20 LCD monitora sa ekranom dijagonale 55 inča.

 

LG će prikazati Ultra Stretch monitor dijagonale od 86 inča, tankim ivicama i 58:9 rezolucijom slike, a opcija podele ekrana omogućava prikaz i do četiri slike istovremeno. Ovi monitori koriste LG SuperSign softver za brzo prilagođavanje slika i video sadržaja. Kompanija LG će predstaviti i najveći Ultra Stretch profesionalni monitor sa ekranom dijagonale 88 inča koji podržava format slike 32:9.

 

„LG profesionalni monitori i druga komercijalna rešena iz ove oblasti oblasti predstavljaju najnovije i najinovativnije proizvode koji prate zahteve i potrebe poslovnog okruženja. Kompanija LG nastaviće da raste i da se razvija u ovom segmentu i tako nastaviti da pruža najbolje proizvode”, izjavio je Kwon Soon-hwang, šef Information Display odseka u kompaniji LG Home Entertainment.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.