LG Prada II-dobio titulu Fashion star u 2008

  • Updated
  • 2009 01. 12

Redakcija Mobilnog magazina dodelila je priznanje za najbolji dizajn u oblasti mobilne telefonije LG-jevom modelu Prada II

Beograd,12. januar, 2009. - Mobilni magazin, najstariji domaći magazin posvećen mobilnim komunikacijama, proglasio je najbolje mobilne telefone lansirane tokom protekle godine. Nakon više od sto uređaja testiranih u proteklih 12 meseci, redakcija Mobilnog magazina dodelila je prestižnu titulu Fashion Star telefonu LG KF900 Prada, kao najlepšem modelu u 2008. godini.

# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs