LG predstavio igricu za QuickCircle zaštitnu futrolu

Beograd, 23. jul 2014. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je danas prvi igricu za mobilni telefon kreiranu ekskluzivno za QuickCircle zaštitnu futrolu  LG G3 smart telefona. Ova specijalna navlaka, koja zahvaljujući prozoru omogućava proveru tačnog vremena, poziva ili fotografisanje bez vađenja telefona iz futrole, od sada korisnicima G3 uređaja služi i kao pravi izvor razbibrige i zabave zahvaljujući igrici Puppy Pop.

Cilj igrice je da igrači sakupljaju poene spajajući tri identična psića, sa ciljem da uklone što veći broj njih sa ekrana, dok im ne istekne vreme, a rezultati mogu da se podele sa prijateljima putem omiljenih društvenih mreža.

Od danas, ova igrica će biti dostupna za besplatnu instalaciju putem internet sajtova Google Play Store (play.google.com) i LG SmartWorld (www.lgworld.com).
                                
                                                        ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.