LG predstavio Watch Urban Luxe pametni sat

Beograd, 11. septembar 2015. godine – U saradnji sa američkom kompanijom za prodaju nakita, Reeds jewelers, kompanija LG Electronics (LG) premijerno je predstavila na IFA sajmu ograničenu seriju LG Watch Urbane Luxe pametnih satova. Kreiran u skladu sa željama korisnika, ukrašen 23–karatnim zlatom, kao i elegantnom narukvicom od aligatorske kože, ovaj luksuzni uređaj proizveden je u samo 500 primeraka.

Kopča LG Watch Urbane Luxe pametnog sata, koju je izmislio Louis Cartier 1910. godine, pruža ovom uređaju sofisticiran i manje glomazan izgled u odnosu na pređašnje modele. Za svoj premijum izgled, novi pametni sat kompanije LG duguje kombinaciji 23-karatnog zlata i luksuzne narukvice od aligatorske kože, koja tokom izrade prolazi kroz ruke 30 iskusnih majstora zanata.

„Kombinacija zanatske izrade i tehnologije oličena u Watch Urban Luxe uređaju je prirodna evolucija pametnih satova, koji sve više postaju deo svakodnevnog asesoara, nego komad hardvera. Mislimo da je ovo dobar pravac u kojem se razvijaju nosivi uređaji i želimo da podržimo ovu transformaciju“, rekao je Chris Yie, potpredsednik i šef marketinških komunikacija kompanije LG Mobile Communications.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.