LG predstavlja novi Bluetooth MiniBeam projektor

Beograd, 26.08.2014. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće evropskom tržištu svoj multi-funkcionalan Bluetooh MiniBeam projektor (model PW700) sledećeg meseca. Lako prenosiv, ovaj uređaj projektuje jasnu i živopisnu sliku na bilo koju ravnu površinu, a sada zahvaljući Bluetooth konekciji, model PW700 bežično prenosi zvuk visokog kvaliteta na bilo koji kompatibilni audio sistem, uključujući i slušalice i sisteme kućne zabave.

Ovaj projektor kompaktnih dimenzija 172mm x 117mm i težine samo 580g, lakši je čak i od flaše vode. Sa 700 ANSI Lumen-a, odnosom kontrasta 100.000:1 i oštrom rezolucijom 1280 x 800 piksela, PW700 može da pretvori dnevnu, spavaću sobu, vrata od garaže ili zid zgrade u pravi bioskop. Zahvaljujući opcijama kao što su WiDi, Miracast i HDMI, pristupanje sadržaju sa laptopova, smart telefona i drugih uređaja sada je veoma jednostavno.

„LG Bluetooth MiniBeam je lični bioskop koji možete da ponesete sa sobom gde god da idete”, rekao je In-kyu Lee, potpredsednik i direktor jedinice za kućnu zabavu kompanije LG Electronics. „LG Bluetooth MiniBeam nudi nestvarno i svestrano vizuelno iskustvo, bilo da gledate film kod kuće ili muzički spot preko mobilnog telefona na otvorenom prostoru.“

LG PW700 će biti dostupan na ključnim tržištima Evrope od septembra, a uređaj će biti prikazan na IFA 2014 sajmu u hali 11.2 u Messe Berlinu, od 5. do 10. septembra.

LG PW700 Bluetooth MiniBeam ključne specifikacije:

•    Osvetljenost (ANSI): 700
•    Vrsta lampe: LED
•    Rezolucija: WXGA (1280 x 800)
•    Dimenzija slike: 25–100 inča
•    Odnos kontrasta: 100,000:1
•    Zvuk: 1W x 2 Stereo
•    Veličina: 172 x 117 x 40 mm
•    Težina: 580 g
•    Deljenje ekrana: Da
•    Bluetooth: Verzija 3.0
•    USB: HD Divx, Office Viewer
•    Auto Keystone: Da
•    Ulaz:

1 USB
1 HDMI (MHL)
1 RGB
1 Slušalice
1 Komponenta (thru RGB)
1 AV

                                                 # # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.