LG predstavlja novu LG Signature liniju proizvoda na sajmu CES 2016

Beograd, 29. decembar, 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) planira da prodrma tržište uređaja za kućnu zabavu i aparate, predstavljanjem svoje nove premijum serije na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Novi premijum proizvodi kompanije LG biće poseban brend, a nakon predstavljanja na CES sajmu, prodaja ovih uređaja će početi na ključnim tržištima u Severnoj Americi, Evropi i Aziji.

LG Signature liniju proizvoda pažljivo je odabrao i dizajnirao poseban tim unutar kompanije LG, prateći savete vodećih stručnjaka u sferi dizajna. Ova linija proizvoda najpre će se sastojati od televizora, frižidera, veš mašina i prečišćivača vazduha, a kako se brend bude širio, novi proizvodi postajaće deo ove palete. Inspiracija za uglađeni dizajn LG Signature linije uređaja bila je vizualizacija „suštine“, a rezultat predstavlja grupa proizvoda najboljeg kvaliteta koja će uneti osećaj ekskluzivnosti u živote svojih korisnika.

Svi koji su zainteresovani da saznaju više o novom LG brendu, mogu da posete sajt www.lgsignature.com, pre nego što ga upoznaju na CES sajmu, dok će prolaznici na Times Square u Njujorku, Piccadilly Circus u Londonu i Suntec City Tower u Singapuru biti u prilici da pogledaju video na LG bilbordima.

„Oslanjajući se na najbolje tehnologije i inovativni dizajn, LG Signature linija proizvoda će proširiti mogućnosti za premijum uređaje i potrošačku elektroniku. Liderska pozicija kompanije LG na tržištu kućnih uređaja pruža nam jedinstvenu prednost koju mali broj kompanija ima. I zato, ko može bolje da predstavi takav brend nego LG?“ izjavio je Brajan Na, izvršni potpredsednik i globalni marketing menadžer kompanije LG.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.