LG prelazi na Web 2.0

  • Updated
  • 2010 02. 01

Izmenjena glavna stranica korporativnog internet sajta kompanije LG u Srbiji dočekuje posetioce sa interaktivnim interfejsom i proširenim sadržajem

 

Beograd, 1. februar 2010. – Izgled i sadržaj internet prezentacije kompanije LG u Srbiji na adresi www.lge.rs je promenjen. Redizajnirana po svetskim trendovima, glavna stranica nudi ažurirane korporativne vesti i informacije o proizvodima u web 2.0 formatu, dok jednostavan korisnički interfejs omogućava laku navigaciju i korišćenje, baš kao što  važi i za sve LG proizvode. 

Internet prezentacija kompanije LG u Srbiji nudi korisne i interesantne informacije o kompaniji u novom formatu. Tu se, na  primer, mogu pročitati informacije o najvažnijim događajima u istoriji kompanije LG Electronics, korporativnim ciljevima,  pet poslovnih sekcija ili o korejskom rukovodstvu LG korporacije. Kompanija informiše i o internacionalnim sponzorstvima ipraksi korporativne društvene odgovornosti, a nudi i mogućnost prijavljivanja za lokalni LG bilten. Ovde se mogu pronaći  objave u vezi sa zaposlenjem u srpskom ogranku kompanije, kao i u LG Electronics-u širom sveta.

Posetioci mogu pročitati detaljne informacije o proizvodima na glavnoj stranici i podeliti ih sa svojim kontaktima putem  popularnih socijalnih mreža poput Fejsbuka. Pored tehničkih informacija, stranice o pojedinačnim proizvodima nude i liste korisnih stranica i testova proizvoda, kako bi korisniku pomogle da dođe do željene informacije. Jedna od najvećih novina na sajtu je i stranica „Gde kupiti” na kojoj možete saznati gde možete da kupite svaki od LG proizvoda, kao i pogledati mapu na kojoj je obeleženo prodajno mesto. Kompanija obraća posebnu pažnju na zadovoljstvo kupaca i nakon prodaje proizvoda, dajući informacije o garancijama i korisničkom servisu.

  

   Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE sačinjava pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

 

KONTAKT:

Executive Group

PR agencija LG Electronics za Srbiju

Igor Savić

+381 60 707 1035

igor_savic@executivegroup.co.rs