LG roboti biće atrakcija ovogodišnjeg CES sajma

  • Updated
  • 2017 01. 05

Beograd, 05. januar 2017. godine – Kompanija LG Electronics će na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2017, u Las Vegasu pretpremijerno predstaviti svoju unapređenu liniju robota i svojih inovacija iz oblasti veštačke inteligencije. Uz moćnu analitičku snagu obrade, LG linija robota moći će da upravlja u složenim okruženjima i otkrije najefikasnije načine da ispuni kompleksne zadatke, čineći život korisnika lakšim.

 

Inovacije koje su već primenjene na LG HOM-BOT automatskom usisivaču, po prvi put će biti iskorišćene i na uređajima koji ne služe isključivo za čišćenje. Tehnologija veštačke inteligencije omogućiće ovim pametnim aparatima da funkcionišu u kući, ali i na otvorenom:

 

• LG Hub Robot kreiran je za kućnu upotrebu i služi kao pametna kućna kapija, ali i kao lični asistent svojih korisnika.

• Drugi robot koji će doživeti pretpremijeru na sajmu CES 2017 demonstriraće svoje mogućnosti održavanja dvorišta i bašte.

• Linija robota uključiće i modele dizajnirane za komercijalnu upotrebu na javnim mestima, kao što su aerodromi i hoteli, kako bi putnicima pružili bolje iskustvo.

 

Nova kolekcija robota kompanije LG biće izložena na LG štandu (Las Vegas Convention Center Booth #11100, Central Hall). Za više informacija o proizvodima koje će kompanija LG predstaviti na sajmu CES 2017 posetite www.LGnewsroom.com/CES2017.

 
 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.