LG XF2 prenosni multimedijalni plejer i eksterni hard disk sada i u Srbiji

Sa novim LG XF2 možete skladištiti svoju omiljenu kolekciju filmova, slika i muzike, a zatim je odmah i reprodukovati.

Beograd, 2. mart 2010. – LG Electronics (LG), svetski lider i inovator u tehnologiji elektronskih uređaja, zvanično je na srpskom tržištu predstavio LG XF2, proizvod koji objedinjuje multimedijalni plejer i eksterni hard disk. Ovaj mini eksterni hard disk, sa HDMI izlazom debljine samo 2.5 inča, može se veoma lako prenositi i jednostavno koristiti.

Multimedijalni plejer XF2, kapaciteta 500 GB, jedan od retkih na tržištu pruža mogućnost reprodukcije Full HD (1080p) i MKV video formata visoke rezolucije, kao i različitih video i audio materijala, formata Xvid, DivX, Mpeg4, Avi, mp3, JPEG, ali i DTS/Dolby audio formata. Jedna od funkcija uvek praktičnog i jednostavnog LG korisničkog interfejsa jeste i opcija Slideshow fotografija sa pratećom muzikom, koja može biti pogodna kako za privatne tako i za poslovne svrhe. Brza i jednostavna reprodukcija sadržaja omogućena je putem USB i HDMI priključaka koje nudi XF2 i koji se lako povezuju sa savremenim modelima monitora i televizora.

Posebnu pažnju privlači uvek moderni LG dizajn, a XF2 krasi jedinstvena spoljašnost sa reljefom nalik školjki i tankim dizajnom. Kontrole i ekran u plavoj boji, osetljivi na dodir, kao i daljinski upravljač, čine korišćenje veoma jednostavnim, a sam XF2 plejer i veoma lepim dekorom za vaš dom. Bočni otvori za protok vazduha i ventilator su vešto skriveni u okviru pametnog dizajna i obezbeđuju nesmetan rad pri svakoj upotrebi.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs


# # #
Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lg.com
www.lge.rs