Multi V S i Therma V premijerno predstavljeni na domaćem tržištu

Beograd, 29. septembar 2014. godine – LG Electronics (LG), lider u proizvodnji potrošačke elektronike i HVAC rešenja, predstavio je svoja najnovija energetska resenja tokom „Dana Projektanata” u Kovilovu.

Predavanja, prezentacije i demonstracije održali su regionalni i lokalni stručnjaci kompanije LG s ciljem upoznavanja publike s detaljima naprednih uređaja i rešenja, poput softvera LATS CAD koji projektantima pomaže i štedi vreme pri izradi specifičnih projekata na VRF sistemima.

„Izuzetno nam je drago što stručnoj javnosti i korisnicima u Srbiji možemo da predstavimo najsavremenija energetska rešenja, kao što su Multi V S i THERMA V uređaji. Ovi napredni sistemi nude maksimum za uložena sredstva, a pored pojednostavljenog upravljanja, odlikuje ih i izuzetna energetska efikasnost. Ponosni smo na tehnološki napredne proizvode kompanije LG i rešenja koja pružaju više projekantima, a krajnjim korisnicima prijatno životno i radno okruženje”, izjavio je Nenad Črnila, Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja.

Na konferenciji su lansirani Multi V S s Hydrokitom kao i sistem za zagrevanje vazduha i vode Therma V s tehnologijom Inverter V. Predstavljeni su i trenutna linija CAC proizvoda, Multi V IV sistem kao i pregled lokalnih referentnih objekata i uspešno realizovanih projekata. Na događanju je pokrenut B2B portal (http://partner.lge.com/hr) namenjen projektantima i instalaterima koji traže brz i jednostavan pristup relevantnim informacijama.

Učesnici su imali prilike da se podsete na LG Designer Incentive Program čiji je cilj kontinuirana edukacija i podrška stručnjacima kako bi im se omogućilo da što bolje razumeju najnovije VRF proizvode i mogućnosti njihove primene.

Ova konferencija prvobitno je organizovana u Mađarskoj pre četiri godine, a njen uspeh podstakao je LG da slične događaje organizuje i u regionu sa ciljem da profesionalcima predstavi energetski efikasna rešenja kompanije.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.