Odlične pogodnosti za nove korisnike LG televizora u Srbiji

Beograd, 5. maj 2015. – Kompanija LG Electronics odlučila je da obraduje svoje korisnike novom pogodnosti prilikom kupovine. U sklopu programa „LG 5 godina Bez Brige“ nudi se mogućnost dužeg garantnog roka pri kupovini nekog od najboljih modela LG televizora vrhunske tehnologije.

Svi oni koji se odluče za kupovinu LG OLED TV ili 2015 LG ULTRA HD televizora   u periodu od 1. maja do 30. juna ove godine, biće u mogućnosti da iskoriste ovu pogodnost. Tokom prve dve godine, promocija „LG 5 godina Bez Brige” obuhvata standradnu besplatnu popravku i rezervne delove, kao i besplatan transport za televizore dijagonale od 42“ i veće. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, ova garancija obuhvata besplatnu popravku i rezervne delove, ali ne i troškove transporta.

Kako bi ostvarili pravo na petogodišnju garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se potvrđuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanica), kao i popunjenu saobraznost i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici LG Electronics Srbija.

Više detalja o LG promocijama možete naći na zvaničnoj internet strani LG Electronics za Srbiju www.lg.com/rs.

                                                                      # # #
Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalnilider i tehnološkiinovator u potrošačkojelektronici, mobilnimkomunikacijama i kućnimuređajima. Zapošljavapreko 87 hiljadaljudi, kojirade u preko 113 operativnihcentaraširomsveta.Kompanija LG je ostvarilaglobalnuprodajuza 2013.godinu u iznosu od 53,10 milijardidolara (58,14 milijardiKRW), obuhvata pet poslovnihjedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećihsvetskihproizvođačaflet panel televizora, mobilnihtelefona, rashladnihuređaja, mašinazapranjeveša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnikpriznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013.godinu. Zavišeinformacija, posetite www.lg.com/rs.