Podrška korisnicima LG proizvoda na srpskom jeziku iz regionalnog korisničkog centra

Od septembra sa operaterima u regionalnom korisničkom servisu u Budimpešti možete razgovarati na srpskom jeziku

Beograd, 24. septembar, 2012. – Korisnici uređaja kompanije LG Electronics od septembra moći će da dobiju sve neophodne informacije na srpskom jeziku, pozivom na broj korisničkog centra 011–36-30-500. U regionalnom centru smeštenom u Budimpešti, radiće 23 operatera koji su prošli četvoronedeljnu obuku i koji će pružati pomoć korisnicima iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Rumunije.

„LG korisnički centar u Mađarskoj je veoma značajan ne samo za nas, zemlje iz regiona, već i za celu kompaniju LG Electronics na globanom nivou. Razlog je jednostavan – briga o korisnicima naših proizvoda je jedan od prioriteta kompanije LG. Ukoliko imaju bilo kakvo pitanje, mi smo tu da im odgovorimo u najkraćem mogućem roku i da budemo maksimalno efikasni pri tome“, izjavio je Nemanja Milešević, rukovodilac LG servisne mreže za Srbiju i Crnu Goru. „Otvaranje linije za Srbiju, gde će korisnici moći da dobiju sve neophodne informacije na srpskom jeziku, predstavlja još jedan korak napred kada je u pitanju unapređenje usluge na lokalnom tržištu.“

Regionalni korisnički centar kompanije LG Electronics premešten je iz Poljske u Mađarsku (Budimpešta), čime će se svakako poboljšati brzina i kvalitet usluge. Pored korisnika iz Srbije i kupcima iz Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Rumunije, biće pružena usluga na maternjem jeziku. Svi operateri su prošli četvoronedeljnu obuku u prostorijama LG Electronics u Budimpešti. Takođe, još jedna od prednosti novog centra jeste i da operateri dele prostorije sa serviserima, te će vaš sagovornik uvek moći da vam pruži preciznu i tačnu informaciju.

Broj telefona LG call centra je kao i do sada 011–36-30-500 i to po ceni nacionalnog poziva. Radno vreme je od 8 do 18 časova radnim danima.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs