Svetska premijera LG Optimus L3II telefona

Beograd, 04. mart 2013. – Nakon premijere Optimus L7II smart telefona u Rusiji, LG Electronics je predstavio i drugi model iz nove L II serije, Optimus L3II, koji će prvo biti dostupan na tržištu Brazila.

Optimus L3II je stilski unapređen i može se pohvaliti udobnošću svog prethodnika kada je u pitanju korisničko iskustvo. Optimus L3II nastavlja da prati trend u dizajnu uz pomoć četiri nova elementa koja čine uređaj upadljivim i zabavnim za korišćenje: minimalistički dizajnirano kućište, laserski sečene konture, sjajan izgled zadnjeg dela, LED osvetljenje home dugmeta.

Pored prefinjenog izgleda, Optimus L3II omogućava poboljšano korisničko iskustvo uz atraktivan i novi izgled. Zahvaljujući većem kapacitetu baterije, Optimus L3II sada pruža QuickMemo sa Overlay režimom koji povećava produktivnost, koji je do sada bio dostupan samo u premijum segmentu LG smart telefona. QuickMemo sa Overlay režimom omogućava korisnicima da brzo hvataju beleške koristeći „transparentni sloj“ kroz koji se vidi pozadina. Ovo eliminiše potrebu za podelom ekrana i omogućava QuickMemo funkciji i drugim aplikacijama da se simultano koriste u režimu punog ekrana.

„Optimus L3II je sveobuhvatan telefon za ljude od stila koji traže tehnološki napredan telefon,“ izjavio je Dr. Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Unapređeno korisničko iskustvo čini ovaj uređaj atraktivnim za mušterije koje žele da iskažu osećaj stila bez žrtvovanja funkcionalnosti.“

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs