Prebaci na sadržaj

Brzo i ujednačeno
kuvanje

Zahvaljujući ventilatoru vazduh se
ravnomerno kreće u LG konvekcionoj
mikrotalasnoj pećnici. Nema više
nepečenih ili zagorelih delove.
Ravnomerno kuvanje sve vreme.

Više informacija

Konvekcijske mikrotalasne pećnice

Brzo i jednostavno. Tasteri za programe pomažu da automatski pripremite hranu u LG konvekcijskoj mikrotalasnoj pećnici – od šoljice kafe pa do ukusne piletine. Uz to, konvekcijska mikrotalasna može da vam posluži kao dodatna standardna pećnica. Saznajte više

Sada možete da eliminišete nagađanje u kuhinji. Tehnologija za otkrivanje nivoa vlažnosti utvrđuje kada je hrana gotova i automatski isključuje konvekcijsku mikrotalasnu. Odmrznite, zapecite, ispecite ili grilujte – sve to za mnogo kraće vreme. Vrhunski nerđajući čelik izgleda odlično i bolje održava temperaturu nego tradicionalne mikrotalasne.

Automatsko odmrzavanje u vremenu koje sami definišete.

Uštedite 30% vremena i 40% energije sa smanjenim vremenom zagrevanja! Sada vam ostaje više vremena da opušteno uživate u ukusno spremljenim jelima. Četiri raspoređena grejača (dva na vrhu i dva na zadnjem kraju) garantuju potpunije i ujednačeno spremanje hrane u konvekcijskoj mikrotalasnoj pećnici. Prvi u svetu smo primenili tehnologiju aktivne konvekcije koja omogućava uštedu energije zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja brzine ventilatora i toplote grejača.

Kontrola grejača koja može da se prilagođava omogućava spremanje na više nivoa. Meni za automatsko kuvanje omogućava da izaberete visinu temperature kako biste dobili pojačan ukus i učinak spremanja.

  • Nema rezultata koji bi odgovarao Vašim kriterijumima pretraživanja.

Nedavno pregledano

zatvori