Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

SK1

Glavne karakteristike

  • Kompaktan dizajn
  • Bluetooth povezivanje
  • Sinhronizacija LG TV zvuka

DOSTUPNO KOD:

Bogat zvuk u kompaktnoj veličini

Sveobuhvatni Soundbar zvučnik kompaktnih dimenzija obezbeđuje sjajnu izbalansiranost dobrog zvuka i snažnih niskih tonova.

Bluetooth, strimujte bilo šta

Bežično strimujte muziku direktno sa svog pametnog telefona ili drugog kompatibilnog uređaja za savršeni užitak u slušanju.

Režim mirovanja za Bluetooth

Zvuk se reprodukuje od trenutka kada prebacite zvuk u Soundbar zvučnik. Soundbar zvučnik ostaje u režimu mirovanja, ali se uključuje i započinje reprodukciju kada se zvuk pošalje preko Bluetootha.

Sinhronizacija LG zvuka

Uz Soundbar zvučnik SK1 kompanije LG dolazi daljinski upravljač, ali njime možete upravljati i pomoću svog LG TV daljinskog upravljača. Sinhronizacija LG zvuka povezuje kompatibilni LG TV sa Soundbar zvučnikom korišćenjem optičkog kabla.

Opšte
Dimenzije
Izlazna snaga
Povezivanje
Zvuk
Pogodnosti
Podržani formati
Power Consumption

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: