Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

SK8

Glavne karakteristike

  • Dolby Atmos
  • Zvuk visoke rezolucije
  • Unapređivanje kvaliteta zvuka
  • Funkcija 4K Pass-Through
  • Ugrađena funkcija Chromecast
  • Radi sa funkcijom Google Assistant

DOSTUPNO KOD:

Bioskopski zvuk kod kuće uz Dolby Atmos®

Donesite bioskopski užitak Dolby Atmos u svoj dom. LG Soundbar zvučnik SK8 5.1.2 obezbeđuje sveobuhvatni Atmos užitak u vašem domu. Takođe poseduje mogućnost podešavanja jačine zvuka zvučnika usmerenih nagore, a i dodavanja bežičnih zadnjih zvučnika.

Zvuk visoke rezolucije

Digitalna muzika je postala izbor za audiofile zahvaljujući većoj brzini uzorkovanja i dubini bita što može da doprinese preciznijem i većem užitku u slušanju. Ovaj sertifikovani soundbar zvučnik visoke rezolucije može da reprodukuje stereo zvuk bez gubitaka u kvalitetu do 96 kHz i 24 bita.

Saznajte više o zvuku visoke rezolucije

open

Studijski kvalitetan zvuka za sve

Zvuk od 24 bita sadržajniji je od zvuka nižeg kvaliteta, a predstavlja standard za muziku visoke rezolucije. Ova funkcija konvertuje zvuk niže rezolucije u format visoke rezolucije od 24 bita za unapređivanje premijum užitka u slušanju.

Podrška za Google Assistant

Možete da reprodukujete muziku, da preskačete numere i podešavate jačinu zvuka na svom Soundbar zvučniku uz pomoć svog glasa. Sve što vam je potrebno je još jedan uređaj sa ugrađenom funkcijom Google Assistant – poput zvučnika LG ThinQ.

*Ova funkcija je dostupna kada je zvučnik uključen.

Ugrađena funkcija Chromecast

Prosleđujte muziku bežično do Soundbar zvučnika sa aplikacija* kao što su Pandora i Google Play Music. Ugrađena funkcija Chromecast radi neometano na pametnim telefonima, tabletima itd. Funkcija Google Assistant – kod zvučnika LG ThinQ – prosleđuje muziku na njega i druge uređaje sa funkcijom Chromecast audio širom životnog prostora.

*Proverite kod pružaoca sadržaja jer usluge ili proizvodi podležu izmeni u bilo kom trenutku. Potrebna je veza sa internetom. Moguće je da su neophodne pretplate za određene usluge.

Prilagodljiva kontrola zvuka

Akcioni filmovi, drame, sportski sadržaj, muzika, pa čak i noćne vesti imaju drugačije zvučne profile, stoga ih nemojte slušati sve na isti način: Prilagodljiva kontrola zvuka identifikuje šta se reprodukuje i automatski podešava režim zvuka da bi se kreirao idealan užitak u zvuku.

Upravljanje pomoću daljinskog upravljača za TV

LG soundbar zvučnik se isporučuje sa sopstvenim daljinskim upravljačem, ali se takođe može kontrolisati putem vašeg daljinskog upravljača za TV*.

*Daljinski upravljači za televizore kompanija LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba i Samsung takođe mogu da služe za upravljanje LG Soundbar zvučnikom.

Opšte
Dimenzije
Izlazna snaga
Povezivanje
Zvuk
Pogodnosti
Podržani formati
Power Consumption

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: