NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
  • 1

LCD TV

LG LCD televizori donose inovativne funkcije kao što su LG Cinema 3D za istinski doživljaj filma i Smart TV za pristup neograničenom sadržaju. Fantastične boje i zadivljujući HD kvalitet, učiniće da LG LCD TV promeni način na koji vidite svet. Saznajte više

Novi nivo uživanja u zabavi nude funkcije LG LCD televizora:

TruMotion: Pratite akciju na LCD TV-u zahvaljujući TruMotion tehnologiji i gledajte sport, video igrice ili akcije velike brzine bez ikakve zamućenosti slike.

LCD Full HD TV sa rezolucijom 1080 tačaka: Sada možete da vidite detalje i boje kao nikada pre na vašem LG LCD televizoru. Uz skoro dvostruko veći broj piksela, LCD HD TV pruža superioran kvalitet slike u poređenju sa standardnim HDTV-om.

Picture Wizard: LCD televizori zahvaljujući čarobnjaku za slike omogućavaju jednostavno samopodešavanje za ključne elemente kvaliteta slike, kao što su nivo boje, senke, oštrine i pozadinskog osvetljenja.

Inteligentni senzor: LG LCD televizori mogu automatski da prilagode sliku osvetljenju i boji okruženja.

Ušteda energije: LG teži da napravi proizvode, kao što su LCD televizori, koji će raditi efikasnije i štedeti novac korisnika, te smanjiti uticaj na životnu sredinu.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori