Prebaci na sadržaj

ERA OLED TELEVIZORA POČINJE SADA


OLED pikseli su samosvetleći i mogu da regulišu
svoju jačinu osvetljenja pojedinačno. Zbog toga
kontrast boja od najsvetlije bele do najtamnije
crne donosi prikaz slike na dosad neviđenom nivou.

INOVACIJE ZA BOLJI ŽIVOT

LG 65EC970V OLED TV
Savršene slika – doživite razliku!

Nova tehnologija na velikom ekranu: OLED TV,
budućnost televizora, postao je realnost. Pozdravite
LG OLED TV, koji ponovo definiše pojam televizora,
i koji perfektno prikazuje realnost. Upoznajte ekran
vaših snova.

Sad je sve moguće.

LG EC930 OLED televizor
Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K

Zakoračite u nov, dosad neviđen svet. Fantastična, četiri puta veća rezolucija i neverovatno jasni detalji donose jedinstven doživljaj, koji se neverovatno razlikuje od dosadašnjih. Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K.

Sad je sve moguće.

84UB980V 4K Ultra HD TV
Ponovo učinite TV jednostavnim

Novi operativni sistem kompanije LG, webOS, je tu da bi Smart televizore učinio još jednostavnijim. Donoseći potpuno novi interfejs, on vam omogućava da uživate u mogućnostima svog Smart TV-a brzo, jednostavno, i na zabavan i lak način.

55LB670V Smart Cinema 3D TV
NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor

LCD TV

LG LCD televizori donose inovativne funkcije kao što su LG Cinema 3D za istinski doživljaj filma i Smart TV za pristup neograničenom sadržaju. Fantastične boje i zadivljujući HD kvalitet, učiniće da LG LCD TV promeni način na koji vidite svet. Saznajte više

Novi nivo uživanja u zabavi nude funkcije LG LCD televizora:

TruMotion: Pratite akciju na LCD TV-u zahvaljujući TruMotion tehnologiji i gledajte sport, video igrice ili akcije velike brzine bez ikakve zamućenosti slike.

LCD Full HD TV sa rezolucijom 1080 tačaka: Sada možete da vidite detalje i boje kao nikada pre na vašem LG LCD televizoru. Uz skoro dvostruko veći broj piksela, LCD HD TV pruža superioran kvalitet slike u poređenju sa standardnim HDTV-om.

Picture Wizard: LCD televizori zahvaljujući čarobnjaku za slike omogućavaju jednostavno samopodešavanje za ključne elemente kvaliteta slike, kao što su nivo boje, senke, oštrine i pozadinskog osvetljenja.

Inteligentni senzor: LG LCD televizori mogu automatski da prilagode sliku osvetljenju i boji okruženja.

Ušteda energije: LG teži da napravi proizvode, kao što su LCD televizori, koji će raditi efikasnije i štedeti novac korisnika, te smanjiti uticaj na životnu sredinu.

Nedavno pregledano

zatvori