Prebaci na sadržaj

Donesite uzbuđenje sa stadiona u vaš dom uz pomoć LG-jevog ULTRA HD TV-a

Donesite uzbuđenje sa stadiona u vaš dom uz pomoć LG-jevog ULTRA HD TV-a koji vam pruža sliku 4 puta bolje rezolucije u odnosu na Full HD. Takođe, uživajte u živopisnim scenama koje kao
da iskaču iz vašeg TV ekrana zahvaljujući impresivnom CINEMA 3D-u. Uronite dublje u vaše igre zahvaljujući LG-jevom ULTRA HD TV-u.

Sve je moguće

84UB980V 4K Ultra HD TV
SAČUVAJTE VAŠE USPOMENE U

SAČUVAJTE VAŠE USPOMENE
U "CLOUD-U"

I doživite ih ponovo bilo gde da se nalazite, čak ih možete videti i na vašem LG SMART TV-u.

LG TV 100 GB Cloud promocija
Ponovo učinite TV jednostavnim

Novi operativni sistem kompanije LG, webOS, je tu da bi Smart televizore učinio još jednostavnijim. Donoseći potpuno novi interfejs, on vam omogućava da uživate u mogućnostima svog Smart TV-a brzo, jednostavno, i na zabavan i lak način.

55LB670V Smart Cinema 3D TV
NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor

LCD TV

LG LCD televizori donose inovativne funkcije kao što su LG Cinema 3D za istinski doživljaj filma i Smart TV za pristup neograničenom sadržaju. Fantastične boje i zadivljujući HD kvalitet, učiniće da LG LCD TV promeni način na koji vidite svet. Saznajte više

Novi nivo uživanja u zabavi nude funkcije LG LCD televizora:

TruMotion: Pratite akciju na LCD TV-u zahvaljujući TruMotion tehnologiji i gledajte sport, video igrice ili akcije velike brzine bez ikakve zamućenosti slike.

LCD Full HD TV sa rezolucijom 1080 tačaka: Sada možete da vidite detalje i boje kao nikada pre na vašem LG LCD televizoru. Uz skoro dvostruko veći broj piksela, LCD HD TV pruža superioran kvalitet slike u poređenju sa standardnim HDTV-om.

Picture Wizard: LCD televizori zahvaljujući čarobnjaku za slike omogućavaju jednostavno samopodešavanje za ključne elemente kvaliteta slike, kao što su nivo boje, senke, oštrine i pozadinskog osvetljenja.

Inteligentni senzor: LG LCD televizori mogu automatski da prilagode sliku osvetljenju i boji okruženja.

Ušteda energije: LG teži da napravi proizvode, kao što su LCD televizori, koji će raditi efikasnije i štedeti novac korisnika, te smanjiti uticaj na životnu sredinu.

Nedavno pregledano

zatvori