Jednostavna, moderna
i ekološka LED rasveta

Osmišljene da zamene konvencionalne sijalice,
LG LED sijalice su jednostavne, moderne i
ekološke sa dugim radnim vekom i uštedom energije.

Saznajte više o LG LED rasveti
  • 1

LED lampe

Jednostavne i stilizovane, LG LED lampe za osvetljenje ulepšaće vaš dom. Savršeno dizajnirane, omogućavaju da osvetlite i ukrasite svaki prostor, uz izuzetnu energetsku efikasnost. LED sijalice će na baciti novu svetlost na svaku sobu vašeg doma. Saznajte više

Dekorativno osvetljenje: Pretvorite svoju sobu u galeriju, tako što ćete istaknuti svu lepotu boja slike ili konture skulpture fantastičnim LG LED lampama.

Ušteda energije: Kompanija LG je posvećena uštedi energije. Sada možete da uštedite do 80% energije i novca na LED sijalicama u poređenju sa halogenim sijalicama.

Dugotrajnost: Uživajte u izuzetno dugom radnom veku i nižim troškovima kada koristite LED lampe za osvetljenje. Uz radni vek LED sijalica od 35 godina (proračunato na osnovu prosečnog dnevnog korišćenja od 0–2,7 časova), nećete dugo morati da razmišljate o promeni sijalice u svom domu.

Zaštita životne sredine: Naši proizvodi ne sadrže živu, tako da bez brige možete da ih koristite u svom domu. Osim toga, LG LED sijalice ne emituju ultravioletnu svetlost, tako da neće uticati na boju tkanina, a nisu ni fluorescentne, tako da kod LED osvetljenja nema treperenja ni neprijatnog bleštanja svetlosti.

Kompatibilnost: Izuzetna kompatibilnost omogućava da zamenite standardne halogene lampe bez dodatnih troškova.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori