Prebaci na sadržaj

Stalno na pobedničkom postolju

Stalno na pobedničkom postolju

LG IPS monitori nude reprodukciju boju koje su identične originalu. Uživajte u realnim bojama bez distorzija. Dobitnik TIPA 2015 Nagrade, potpuno novi nivo kvaliteta ekrana sa savršenim bojama koji osvaja
nagrade već tri godine za redom.

31MU97 najbolji monitor za fotografiju
Upoznajte mogućnosti vrhunskog 21:9 zakrivljenog, ultra širokog monitora

Upoznajte mogućnosti
vrhunskog 21:9 zakrivljenog,
ultra širokog monitora

Sve je moguće

34UC97 UltraWide monitor
Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE
Za kreativne profesionalce Digital Cinema 4K monitor

Za kreativne profesionalce
Digital Cinema 4K monitor

Na našem grafičkom monitoru Digital Cinema 4K rezolucija (4096x2160) je uparena sa izuzetno realnim bojama. Zahvaljujući ovome slika je neverovatno realna.

Sve je moguće.

31MU97 Cinema 4K monitor

LED monitori

Vežite se, polećemo! Živopisna slika LED Personal TV monitora sa mega kontrastom, HD prikaz i stilizovan dizajn koji optimizuje iskorišćenje prostora – sve to na jednom mestu. Saznajte više

LG LED Personal TV monitori pružaju jasnu i realističnu sliku. Full HDTV preko ugrađenog DTV tjunera podržava formate kao što su MPEG4, DVBC, DVBT, FMD i drugi. Reprodukujte datoteke bez računara – USB je sve što vam treba.

LG LED Personal TV ima megadinamičan kontrast, kristalno jasnu sliku sa brzim odzivom, Surround X zvuk i multitasking prikaz, koji će vam pružiti istinsko uživanje u radu i pravu zabavu u slobodno vreme na ekranima veličine od 19" do 25".

Nedavno pregledano

zatvori