Prebaci na sadržaj

Vinski šarm
u vašoj kuhinji

Crveno meso ide dobro sa crvenim vinom
i vino crvenom mikrotalasnom pećnicom.
LG specijalno dizajnirana mikrotalasna
pećnica je najnoviji član LG porodice
uređaja sa cvetnim dezenom.

Više informacija

Lightwave mikrotalasne pećnice

Živite brzo, ali ishranu svoje porodice ne prepuštate slučaju? Ako vam je važno da hrana bude zdravo pripremljena i ukusna, nove LG Lightwave mikrotalasne pećnice nude revolucionarno rešenje – grejač od ugljenih vlakana. Saznajte više

Nova LG mikrotalasna sa Lightwave tehnologijom omogućava svakome da spremi svoj omiljeni specijalitet ili poslasticu. Možete da prilagodite temperaturu grejača i brzinu konvekcijskog ventilatora na nizak, srednji i visok nivo. Ove kombinacije čine 6 jedinstvenih modela kuvanja.

LG Lightwave mikrotalasna pećnica sa revolucionarnim grejačem od ugljenih vlakana koja imaju veću moć apsorpcije toplote, omogućava da spremite ukusnija jela na prirodniji način, uz brzo i ujednačeno pečenje ili kuvanje bez dima.

LG Lightwave mikrotalasna pećnica je prva mikrotalasna na svetu koja ima kontrole za višestruke nivoe temperature. To vam omogućava da kuvate i pečete sve vrste jela i kolača. Pecite fine kolače koji zahtevaju niže temperature, lagano podgrevajte kako biste održavali hranu toplom, koristite umerene temperature za svakodnevno kuvanje i pečenje, kao i ujednačeno pečenje za hrskav ukus, a tu je i gurmansko grilovanje i brzo pečenje za zlatnu koricu.

Čišćenje mikrotalasne pećnice više nije potrebno. Lightwave mikrotalasne pećnice štede vaše vreme i energiju – specijalni omotač unutrašnjosti rerne Easy Clean CoatingTM sprečava duboko prodiranje mrlja tako da je čišćenje 10 puta lakše u poređenju sa konkurentskim rernama. Nisu vam više potrebna sredstva za čišćenje – dovoljna je samo voda i nekoliko pokreta rukom i za najupornije mrlje.

Nedavno pregledano

zatvori