Vinski šarm
u vašoj kuhinji

Crveno meso ide dobro sa crvenim vinom
i vino crvenom mikrotalasnom pećnicom.
LG specijalno dizajnirana mikrotalasna
pećnica je najnoviji član LG porodice
uređaja sa cvetnim dezenom.

Više informacija
  • 1

Lightwave mikrotalasne pećnice

Živite brzo, ali ishranu svoje porodice ne prepuštate slučaju? Ako vam je važno da hrana bude zdravo pripremljena i ukusna, nove LG Lightwave mikrotalasne pećnice nude revolucionarno rešenje – grejač od ugljenih vlakana. Saznajte više

Nova LG mikrotalasna sa Lightwave tehnologijom omogućava svakome da spremi svoj omiljeni specijalitet ili poslasticu. Možete da prilagodite temperaturu grejača i brzinu konvekcijskog ventilatora na nizak, srednji i visok nivo. Ove kombinacije čine 6 jedinstvenih modela kuvanja.

LG Lightwave mikrotalasna pećnica sa revolucionarnim grejačem od ugljenih vlakana koja imaju veću moć apsorpcije toplote, omogućava da spremite ukusnija jela na prirodniji način, uz brzo i ujednačeno pečenje ili kuvanje bez dima.

LG Lightwave mikrotalasna pećnica je prva mikrotalasna na svetu koja ima kontrole za višestruke nivoe temperature. To vam omogućava da kuvate i pečete sve vrste jela i kolača. Pecite fine kolače koji zahtevaju niže temperature, lagano podgrevajte kako biste održavali hranu toplom, koristite umerene temperature za svakodnevno kuvanje i pečenje, kao i ujednačeno pečenje za hrskav ukus, a tu je i gurmansko grilovanje i brzo pečenje za zlatnu koricu.

Čišćenje mikrotalasne pećnice više nije potrebno. Lightwave mikrotalasne pećnice štede vaše vreme i energiju – specijalni omotač unutrašnjosti rerne Easy Clean CoatingTM sprečava duboko prodiranje mrlja tako da je čišćenje 10 puta lakše u poređenju sa konkurentskim rernama. Nisu vam više potrebna sredstva za čišćenje – dovoljna je samo voda i nekoliko pokreta rukom i za najupornije mrlje.

Način sortiranja:
  • Nema rezultata koji bi odgovarao Vašim kriterijumima pretraživanja.

Nedavno pregledano

zatvori