Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

19MB35P-I

Glavne karakteristike

  • IPS Monitor
  • Fabrička kalibracija
  • Ušteda energije

DOSTUPNO KOD:

Ekran

LG IPS monitor odlikuje se HD rezolucijom (1280*1024), što znači da svojom osvetljenošću od 250 nita daje kristalno jasnu sliku. Superiornost širine IPS monitora ogleda se u njegovom uglu gledanja od 178°.

Fabrička kalibracija

Stručnjaci su u fabričkim halama sproveli testove kalibracije boje, na osnovu čega se kupcima daje garancija u pogledu preciznog predstavljanja boja.

Ušteda energije

Uživajte u svetlom ekranu bez ikakvih gubitaka u kvalitetu slike. Uštedite više energije u odnosu na klasične LED monitore.
* Sačuvajte energiju podešavanjem osvetljenosti ekrana

Režim čitanja

Smanjujući intenzitet plavog svetla kako bi zaštitio vaš vid, režim čitanja vam pruža optimalne uslove za čitanje. Jednim dodirom na dugme možete sebi priuštiti duge časove čitanja sa monitora.

Sprečavanje treperenja

Zaštitite svoje oči od napornog treperenja slike i plavičaste svetlosti. Novi sistem kompanije LG za sprečavanje treperenja sve vreme je uključen, smanjujući nivo treperenja gotovo na nulu. Pored toga, jednostavnim pritiskom na taster aktivirajte režim čitanja i na taj način smanjite intenzitet štetne plave svetlosti na najmanju meru.

Ergonomski dizajn

Naš monitor poseduje raznovrsne opcije zakretanja i naginjanja od 15° do 68° i od -5° do 16°, respektivno, čime se savršeno prilagođava različitim radnim uslovima i ravnima očiju. Osim toga, naš zglobni monitor možete u svakom trenutku prebaciti u vertikalni položaj, što je veoma zgodno kad treba prikazati uspravno orijentisane sadržaje.

Ugrađeno napajanje

Osetite praktičnost ugrađenog 19MB35P adaptera, koji je ranije bio integrisan u kablu za napajanje.
Iskusite u kojoj meri je naš ugrađeni adapter skratio vreme instalacije i koliko je čitav postupak sada lakši jer ne morate više da ga čupate iz uske rupice za kabl.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: