Prebaci na sadržaj

Pronađite

Pronađite "Krivinu" i osvojite
LG GFlex2 zakrivljeni telefon


Potraži "Krivinu" u svom okruženju, uslikaj i postavi na Instagram sa haštagom #LG_uhvatikrivinu I osvoji LG GFlex2 ili jedan od 10 LG promo paketa.

Detalji nagradne igre Uhvati Krivinu
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone
G3 S – LG D722 smart telefon

· Savršeno leži u ruci
· Veliki 5.0” HD IPS Ekran
· Laserski autofokus + Touch and Shoot
· Moćna baterija od 2540 mAh

G3 S – LG D722 smart telefon
G Flex zakrivljeni smartfon

• 6.0" POLED zakrivljeni ekran
• 13 MP kamera
• 3500 mAh baterija
• Rear key
• Samoizlečiva pozadina

G Flex zakrivljeni smartfon

Ostali Telefoni

Od telefona s posebnim funkcijama kao što su ekran osetljiv na dodir ili QWERTY tastatura koja omogućava jednostavno slanje poruka, do onih sa Bluetooth tehnologijom koja omogućava razgovor bez upotrebe ruku – sa elegantnim i modernim LG telefonima bićete uvek povezani. Saznajte više

Telefoni sa funkcijama: Sa kamerama, tastaturama i alatkama za društvene mreže, tanki i elegantni telefoni sa funkcijama vam omogućavaju da ostanete povezani na svoj način.

Multimedijalni telefoni: Sada možete da se zabavite sa LG multimedijalnim telefonom gde god da idete. Izrazite svoja osećanja pomoću Qwerty multimedijalnog telefona ili doživite najnovije funkcije korišćenja društvenih mreža. Sa GSM mobilnim telefonima opremljenim najrazličitijim funkcijama, zabava je svuda oko vas.

Dual SIM telefoni: Doživite dvostruki svet čuda! Kada izaberete LG dual SIM mobilne telefone, izabrali ste duplo više zabave sa svim multimedijalnim funkcijama u jednom telefonu. Od QWERTY tastatura do 4 GB skladišnog prostora, pronaći ćete dual SIM telefon koji odgovara vašim potrebama.

I ostali telefoni kompanije LG nude mnoštvo funkcija ili jednostavno korišćenje, u zavisnosti od vaših potreba. Pronađite slajder telefon za elegantno korišćenje,dok klasični telefoni nude osnovne funkcije za ljude kojima je jednostavnost na prvom mestu.

Nedavno pregledano

zatvori