Prebaci na sadržaj

LG G4 smartfon

LG G4 vam omogućava da vidite i sačuvate svet onakvim kakav on zaista jeste i kakvim vi želite da ga zapamtite, čineći život boljim, čineći život divnim.

LG G4 smartfon
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone

Ostali Telefoni

Od telefona s posebnim funkcijama kao što su ekran osetljiv na dodir ili QWERTY tastatura koja omogućava jednostavno slanje poruka, do onih sa Bluetooth tehnologijom koja omogućava razgovor bez upotrebe ruku – sa elegantnim i modernim LG telefonima bićete uvek povezani. Saznajte više

Telefoni sa funkcijama: Sa kamerama, tastaturama i alatkama za društvene mreže, tanki i elegantni telefoni sa funkcijama vam omogućavaju da ostanete povezani na svoj način.

Multimedijalni telefoni: Sada možete da se zabavite sa LG multimedijalnim telefonom gde god da idete. Izrazite svoja osećanja pomoću Qwerty multimedijalnog telefona ili doživite najnovije funkcije korišćenja društvenih mreža. Sa GSM mobilnim telefonima opremljenim najrazličitijim funkcijama, zabava je svuda oko vas.

Dual SIM telefoni: Doživite dvostruki svet čuda! Kada izaberete LG dual SIM mobilne telefone, izabrali ste duplo više zabave sa svim multimedijalnim funkcijama u jednom telefonu. Od QWERTY tastatura do 4 GB skladišnog prostora, pronaći ćete dual SIM telefon koji odgovara vašim potrebama.

I ostali telefoni kompanije LG nude mnoštvo funkcija ili jednostavno korišćenje, u zavisnosti od vaših potreba. Pronađite slajder telefon za elegantno korišćenje,dok klasični telefoni nude osnovne funkcije za ljude kojima je jednostavnost na prvom mestu.

Nedavno pregledano

zatvori