Prebaci na sadržaj

NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor

Plazma TV

Uhvatite svaki trenutak. LG plazma TV će vam otkriti zadivljujući čistu sliku. Istražite plazma televizore kompanije LG i pogledajte moderan dizajn i optimizovani kvalitet slike koji gledanje televizije pretvara u vrhunski doživljaj. Saznajte više

Prošite svoje vidike i uhvatite svaki trenutak zahvaljujući LG plazma televizorima:

Smart TV: Plazma televizor plus Smart TV nudi jednostavnu kontrolu svih opcija za zabavu. Četujte sa Facebook i Twitter kontaktima, gledajte YouTube video snimke, preuzimajte aplikacije iz LG App prodavnice, nabavite omiljenu muziku, video snimke i još mnogo toga.

LG plazma 3D TV: Udubite se u omiljene sportske emisije, video igrice, dokumentarce i filmove uživajući u 3D efektima koji ostavljaju bez daha. Možete da pretvorite dnevnu sobu u sportski stadion ili bioskop zahvaljujući sadržajima sa 3D Blu-ray diskova, konzola za igru i 3D programima.

Full HD televizor: Full HD plazma TV pruža neprevaziđenu rezoluciju slike sa neverovatnom jasnoćom, živopisnim bojama i do 5 puta većom rezolucijom u poređenju sa televizorima standardne definicije i dva puta većom od televizora sa HD opcijom.

  • Nema rezultata koji bi odgovarao Vašim kriterijumima pretraživanja.

Nedavno pregledano

zatvori