Prebaci na sadržaj

Interaktivan Hotel TV

Tokom gledanja LCD HD TV sa softverskom
platformom Pro:Centric uživajte u sadržajima
koje vam pruža sistem Pro:Idiom i štedite novac
zahvaljujući tehnologiji Pametne uštede energije.

Više informacija

Poslovna rešenja

Koji LG monitori zadovoljavaju vaše potrebe? Možete da se odlučite za neki od LG komercijalnih monitora, hotel TV ili cloud monitora iz širokog spektra modela poslovnih rešenja. Potražite i LG komercijalne medija plejere i pronađite one koje odgovaraju vašim potrebama. Saznajte više

Počev od ekrana veličine 22" pa do širokougaonih ekrana od 55" ili ekrana sa velikom dijagonalom možete da pronađete različite monitore sa željenim funkcijama:

LG nudi monitore koji odgovaraju potrebama reklamno-informacionih sistema. Monitori su rentabilni, jednostavno se koriste i imaju elegantan dizajn. Ekran sa dinamičnim prikazom boja, uz mnoštvo komercijalnih funkcija za poslovna rešenja, ostavlja jedinstven utisak.

Standardni komercijalni monitori imaju čvrsto kućište i elegantan dizajn. Postoji mogućnost spajanja nekoliko monitora kako bi se napravio veliki video zid. Konstruktivne karakteristike profesionalnih LG monitora garantuju odlične funkcionalnosti uz povoljne cene.

LG nudi seriju hotel televizora različitih dimenzija sa jedinstvenim funkcionalnostima i visokim tehnološkim karakteristikama. Takvi hotel TV ekrani omogućavaju gledanje filmova visokog kvaliteta slike, kao i prikaz informacija o hotelu, povezivanje sa laptop kompjuterom, pretraživanje interneta, podešavanje budilnika i još mnogo toga.

LG cloud monitori se koriste kako bi stvorili snažno i bezbedno virtuelno kompjutersko rešenje tako što ćete povezati više cloud monitora i koristiti ih kao posebne radne stanice. U poređenju sa tradicionalnim desktop rešenjem, ovo poslovno rešenje dozvoljava napredni računarski rad sa većom bezbednošću, dok smanjuje troškove kreiranja i održavanja.

Komercijalni medija plejeri su LG media plejer rešenja za poslovne korisnike za profesionalne monitore i video zidove. Inovativne funkcije eksternih i internih multimedijskih plejera sa SSD diskom, koji funkcioniše kao integralni deo rešenja kompanije LG za prikaz sadržaja na javnim mestima, omogućava prikaz slika, video zapisa i drugih materijala u punoj HD rezoluciji, u analognom i digitalnom obliku.

Nedavno pregledano

zatvori