NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt
Pametna zabava

PAMETNA ZABAVA

Zabavne aplikacije, video, premijum sadržaj, internet pretraga, jednostavno deljenje i još mnogo mogućnosti samo pokretom. Saznajte o LG Cinema 3D pametnim televizorima i uživajte u prednostima LG Magičnom daljinskog osetljivog na pokret.

LG Smart TV mikrosajt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Smart TV

Smart TV su televizori sa funkcijama pristupa internetu, koji omogućavaju neograničen pristup svetu zabave na lak i jednostavan način. Uživajte u filmovima, TV programima, igricama, video snimcima i aplikacijama. LG televizor sa smart funkcijama pruža zabavu za celu porodicu.
Reakcija kompanije LG povodom pitanja privatnosti Smart televizora
 Saznajte više

Istražite neke od funkcija dostupnih na LG televizorima sa smart funkcijama:

Strimovanje video sadržaja: LG Smart TV omogućava da uživate u strimovanom videu sa YouTube-a i različitih servisa.

Društvene mreže: Pošaljite tvit, ažurirajte status ili izmenite profil – TV sa pristupom internetu vam pomaže da ostanete u kontaktu sa porodicom i prijateljima na omiljenim društvenim mrežama.

Cinema 3D Smart TV: Brilijantne funkcije i fantastičan dizajn – televizor je opremljen super brzim čipom, novim magičnim daljinskim upravljačem sa glasovnim komandama, a ima i mogućnost jednostavnog povezivanja drugih uređaja preko funkcije Smart Share Plus. Želite da pogledate prognozu vremena, rezultate utakmica ili igrate video igrice na TV-u? LG 3D Smart TV nudi sve to.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori