Prebaci na sadržaj

Pronađite

Pronađite "Krivinu" i osvojite
LG GFlex2 zakrivljeni telefon


Potraži "Krivinu" u svom okruženju, uslikaj i postavi na Instagram sa haštagom #LG_uhvatikrivinu I osvoji LG GFlex2 ili jedan od 10 LG promo paketa.

Detalji nagradne igre Uhvati Krivinu
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone
G3 S – LG D722 smart telefon

· Savršeno leži u ruci
· Veliki 5.0” HD IPS Ekran
· Laserski autofokus + Touch and Shoot
· Moćna baterija od 2540 mAh

G3 S – LG D722 smart telefon
G Flex zakrivljeni smartfon

• 6.0" POLED zakrivljeni ekran
• 13 MP kamera
• 3500 mAh baterija
• Rear key
• Samoizlečiva pozadina

G Flex zakrivljeni smartfon

Svi telefoni

Od najtanjih i najlakših pametnih telefona na svetu, preko telefona opremljenih operativnim sistemom Android, do onih sa najmoćnijim kamerama, svi LG telefoni su opremljeni funkcijama pomoću kojih ćete unaprediti doživljaj korišćenja telefona. Saznajte više

LG mobilni telefoni: Uživajte u funkcijama jednostavnim za korišćenje i vizuelno dinamičkom i interaktivnom doživljaju koji nudi mobilni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir.

Najnoviji telefoni sa kamerom rezolucije 5 MP i funkcijom Clear Memo Capture koja maksimalno jasno snima tekstove, beleške pisane rukom i crteže.

Osnovni telefoni sa funkcijama omogućavaju sam da ostanete u kontaktu na svoj način. Bilo da želite sve inovacije ili osnovni, jeftini model telefona koji vam neće komplikovati život, pronaći ćete ga ovde.

Svi telefoni kompanije LG pružiće vam dugi niz godina pouzdanog rada, osim ukoliko ne želite da ih zamenite novijim i modernijim.

Nedavno pregledano

zatvori