Prebaci na sadržaj

LG G4 smartfon

LG G4 vam omogućava da vidite i sačuvate svet onakvim kakav on zaista jeste i kakvim vi želite da ga zapamtite, čineći život boljim, čineći život divnim.

LG G4 smartfon
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone

Svi telefoni

Od najtanjih i najlakših pametnih telefona na svetu, preko telefona opremljenih operativnim sistemom Android, do onih sa najmoćnijim kamerama, svi LG telefoni su opremljeni funkcijama pomoću kojih ćete unaprediti doživljaj korišćenja telefona. Saznajte više

LG mobilni telefoni: Uživajte u funkcijama jednostavnim za korišćenje i vizuelno dinamičkom i interaktivnom doživljaju koji nudi mobilni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir.

Najnoviji telefoni sa kamerom rezolucije 5 MP i funkcijom Clear Memo Capture koja maksimalno jasno snima tekstove, beleške pisane rukom i crteže.

Osnovni telefoni sa funkcijama omogućavaju sam da ostanete u kontaktu na svoj način. Bilo da želite sve inovacije ili osnovni, jeftini model telefona koji vam neće komplikovati život, pronaći ćete ga ovde.

Svi telefoni kompanije LG pružiće vam dugi niz godina pouzdanog rada, osim ukoliko ne želite da ih zamenite novijim i modernijim.

Nedavno pregledano

zatvori