Prebaci na sadržaj

LG G4 smartfon

LG G4 vam omogućava da vidite i sačuvate svet onakvim kakav on zaista jeste i kakvim vi želite da ga zapamtite, čineći život boljim, čineći život divnim.

LG G4 smartfon
LG G3 smartphone

Inspirisan Vama
Nova tehnologija koja vam olakšava život
LG G3 vam to omogućava

LG G3 smartphone

Svi mobilni telefoni

Od mobilnih telefona koje pokreće operativni sistem Android™, do onih sa najmodernijim kamerama, svi mobilni telefoni kompanije LG sadrže funkcije pomoću kojih možete da prilagodite iskustvo korišćena mobilnog telefona. Izaberite svoj idealni LG mobilni telefon. Saznajte više

Pregledajte sve LG modele mobilnih telefona i pretražite na osnovu opcionalnih funkcija koje obuhvataju:

Kameru: Izaberite kameru rezolucije 8 megapiksela sa funkcijama kao što su Text Scan, video, napredna optika i još mnogo toga, kako biste snimili svaki trenutak.

Operativni sistem Android™: Iskoristite prednosti aplikacija iz Android™ Market prodavnice koje nudi pametni telefon.

Ekran osetljiv na dodir: Funkcije kao što su kamera, tastatura na ekranu i GPS čine telefone sa ekranom osetljivim na dodir telefonima sa najmodernijom tehnologijom koja vam je dostupna jednostavnim dodirom prsta.

QWERTY tastaturu: Unosite tekst, šaljite poruke i budite u vezi bez ikakvog napora pomoću LG modela mobilnih telefona sa opcijom QWERTY tastature.

Wi-Fi: Uživajte u pristupu Internetu sa neverovatno brzom Wi-Fi vezom i pregledačem sličnim onom na računaru.

GPS navigaciju: Napredne funkcije navigacije omogućavaju vam da uvek znate gde se nalazite ako imate model telefona sa navigacijom.

MP3 plejer: Neki mobilni telefoni LG kompanije sadrže MP3 plejere, softver za prepoznavanje glasova i druge funkcije, tako da možete da slušate muziku, snimate fotografije, napravite dnevni raspored aktivnosti i tako dalje.

Bluetooth. Razgovarajte bez korišćenja ruku pomoću bežičnih Bluetooth slušalica ili se povežite na računar kako biste pristupili muzici, igrama, slikama i kontaktima.

Web i e-poštu: Ostanite povezani dok ste u pokretu i pretražujte web ili šaljite e-poštu bilo kada i bilo gde.

Nedavno pregledano

zatvori