Prebaci na sadržaj

Televizori

  • 1VELIČINA EKRANA
  • 2Vrsta ekrana
  • 33D TV
  • 4Rezultati

19'' - 20'': Plazma ekrani sami proizvode svetlost koja doprinosti boljem odnosu kontrasta i boljem odgovoru na slike na ekranu.

 

26'' - 32'': Displeji sa tečnim kristalima (LCD) su osvetljeni putem table sa pozadinskim osvetljenjem i savršeni su za osvetljene sobe.

 

37'' - 42'': Displeji sa tečnim kristalima (LCD) su osvetljeni putem table sa pozadinskim osvetljenjem i savršeni su za osvetljene sobe.

 

47'' - 50'': Displeji sa tečnim kristalima (LCD) su osvetljeni putem table sa pozadinskim osvetljenjem i savršeni su za osvetljene sobe.

 

55'' +: Displeji sa tečnim kristalima (LCD) su osvetljeni putem table sa pozadinskim osvetljenjem i savršeni su za osvetljene sobe.

 

Koja veličina ekrana je najbolja za vas?

Određivanje prave veličine ekrana može u velikoj meri da poboljša doživljaj gledanja. Pređite preko veličina sa leve strane da biste vizuelno videli vizuelni vodič. Zatim, izaberite veličinu koja najviše odgovara vašim potrebama.

Najnovija tehnologija koristi LED svetlost u pozadini da bi pružila izuzetno živopisne boje i duboke crne boje sa kontrastom koji je uporediv sa plazma ekranima. LED televizori su superiorni u odnosu na LCD televizore i imaju najveću uštedu energije.

 

LCD prikazi izgledaju odlično u osvetljenim sobama i smatra se da su odlični za igranje video igrica. Imaju veću uštedu energije u odnosu na Plazma TV i zbog njihove lagane težine odlični su za montiranje na zid.

 

Plazma televozori nude izuzetnu boju i jasnoću slike sa dubokim crnim bojama i minimalnim zamućivanjem slike u brzim akcionim scenama, kao što su filmovi i sportski programi.

 

Koja vrsta ekrana je prava za vas?

Postoje tri bitne vrste tehnologije ekrana, svaka od njih ima svoje prednosti. Pređite preko vrsta ekrana da biste naučili više i da biste izabrali najoptimalniji.

Da li zelite 3D iskustvo u vašem domu?

Zabavite se više uz vaš televizor sa 3D opcijama. 3D televizor kompanije LG vam pruža potpuno iskustvo uz 3D filmove, 3D kablovsku televiziju kao što su sportski programi i mnogo više. I naši 3D televizori pružaju zadivljujuće boje i pojedinosti takođe u 2D režimu.

0Pronađeni modeli

Za Vas preporučujemo

Tu možete da nađete onaj Televizori uređaj koji najviše odgovara Vašim kriterijumima

Još uvek niste sigurni koji Vam proizvod odgovara? Izaberite najviše 8 proizvoda za paralelno poređenje:

Način sortiranja:
Prikaži sve Obriši sve

Nedavno pregledano

zatvori