Prebaci na sadržaj

Temeljno čišćenje za zdraviji život vaše porodice

• Tih ali Temeljan u Radu
• Gospodar Uglova
• Pametno Mapiranje prostora
• Digitalni Branici

LG HOM-BOT Robot usisivač

Usisivači

Čišćenje više ne mora da bude zamoran posao. LG usisivači i drugi LG proizvodi opremljeni su novim tehnologijama, tako da olakšavaju vaš svakodnevni život. Sa LG usisivačem, vaši podovi mogu biti savršeno čisti. Saznajte više

LG usisivači sadrže inovacije koje vam olakšavaju čišćenje doma:

Kompresovanje prašine: Kompressor predstavlja prvo rešenje na svetu za motorizovano komprimovanje prašine, tako da ovaj usisivač detaljno čisti koristeći dugotrajnu snagu usisavanja i jednostavnu i higijensku kontrolu prašine. Ova tehnologija sprečava da čestice prašine izađu iz posude kada je praznite, jer je prašina detaljno sakupljena i kompresovana.

Usisavajte duže, praznite usisivač ređe: Naši uspravni usisivači kompresuju prljavštinu dok je sakupljaju, tako da ćete znatno ređe prazniti posudu za prašinu.

Papučica sa parom: Ova pametna papučica vam omogućava da usisavate i čistite parom u isto vreme. Na taj način ćete obavljati isti posao za upola manje vremena. Ne morate više da upotrebljavate bilo kakve hemikalije niti sredstva za čišćenje. Čista vodena para je sve što je potrebno za blistavi sjaj vaših podova.

Sani Punch: Da li znate da u vašem dušeku može da se nalazi od 100.000 do 10 miliona grinja? Naša Sani Punch papučica je specijalno dizajnirana za njihovo eliminisanje . To je najefikasniji način uklanjanja ovih groznih insekata iz vaših ležajeva i ostalog nameštaja.

Čistiji vazduh: Naši uspravni usisivači su opremljeni karbonskim HEPA filterom koji zadržava 99,95% mikroskopski sitnih čestica. Bez njega, ove čestice bi se jednostavno vratile u vaš dom.

Nedavno pregledano

zatvori