Skip to Contents

Skip to Accessibility Help

LS840
LS840
LS840
LS840
LS840
LS840
LS840
LS840
LS840
LS840

Make Every Day Easy

4G LTE Network, 1.2 GHz Dual-Core Processor and 4" Bright & Clear 700 NIT Display

LG Viper (LS840)

  • Capture, write, and share with QuickMemo™
  • 4G LTE NETWORK
  • 1.2 GHZ DUAL-CORE PROCESSOR
  • 4" CLEAR AND BRIGHT DISPLAY

Enlarge

Partajare conţinut

Partajare conţinut

Partajaţi şi accesaţi fără restricţii un conţinut variat pe diferite dispozitive, indiferent că sunteţi acasă sau nu. Cu LG Smart Share™ este foarte simplu să conectaţi dispozitive diferite în interiorul căminului dumneavoastră. Prin simpla înregistrare în contul dumneavoastră LG, puteţi accesa conţinutul preferat chiar şi când sunteţi departe de casă.

Căutare

Căutare

Găsiţi orice doriţi în orice moment.

Tastaţi sau rostiţi orice cuvând cheie şi funcţia de Căutare Universală vă va afişa instantaneu o listă relevantă de conţinut VOD, programe difuzate şi videoclipuri online de pe YouTube. LG Smart TV, prin intermediul celei mai bune funcţii de căutare, vă permite să găsiţi orice pe televizor şi vă îmbogăţeşte experienţa de divertisment.

Partajare ecran

Partajare ecran

Depăşiţi limitările de afişare. Cu LG Smart Share™ este foarte uşor şi intuitiv de vizualizat conţinutul de pe diferite dispozitive inteligente pe ecranul televizorului.

LG Cloud

LG Cloud

Utilizând serviciul LG Cloud puteţi reda conţinutul preferat pe televizorul dumneavoastră Smart de oriunde, oricând. Accesaţi rapid videoclipuri, muzică şi fotografii de la alte dispozitive şi bucuraţi-vă de ele pe televizorul dumneavoastră.

Ecran IPS

Ecran IPS

Testează-l dacă vrei să-l cunoşti cu adevărat.

Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizată de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afişează imagini mai clare şi mai naturale.

Acurateţea culorilor naturale

Acurateţea culorilor naturale

Tehnologia IPS redă cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezoluţiei HD.
(Informaţii tehnice: ecranele IPS generează culori reale ale imaginii originale. De aceea tehnologia IPS este folosită de profesionişti şi în transmisiunile TV.)

Unghi larg de vizualizare

Unghi larg de vizualizare

Tehnologia IPS afişează cele mai consistente culori şi cel mai bun contrast din orice unghi dintre toate ecranele LCD.
(Informaţii tehnice: tehnologia IPS reduce efectul de distorsionare a culorii şi oferă culori mai consistente indiferent de culoare sau de unghiul de vizualizare.)

Claritatea imaginilor în mişcare

Claritatea imaginilor în mişcare

Tehnologia IPS este categoric superioară ecranelor convenţionale din punct de vedere al redării unor imagini în mişcare foarte clare şi fluide.

Ecran rezistent

Ecran rezistent

Ecranele IPS sunt stabile şi solide, foarte rezistente la şocuri.
(Informaţii tehnice: ecranele cu aliniament vertical al cristalelor lichide au nevoie de ceva timp să-şi revină după ce au fost bruscate. Ecranul IPS revine la starea normală de funcţionare mult mai rapid decât unul cu aliniament vertical datorită aranjamentului LCD orizontal unic.)

Triple XD Engine

Triple XD Engine

Bucuraţi-vă de perfecţiunea culorii, a contrastului şi a clarităţii datorită Triple XD Engine.

Cea mai nouă şi avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, oferă cel mai înalt grad de excelenţă în privinţa culorii, contrastului şi clarităţii, pentru cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

Picture Wizard III

Picture Wizard III

Picture Wizard III vă permite să ajustaţi uşor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanţă, precizie şi nivelurile de iluminare LED.

Virtual Surround Plus

Virtual Surround Plus

Funcţia Virtual Surround Plus imită efectul de sunet surround şi adaugă un efect de sunet de sus în jos. Acest efect îi oferă ascultătorului senzaţia că sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadând din aproape toate direcţiile puteţi experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

Clear Voice II

Clear Voice II

Bucuraţi-vă de un dialog clar şi audibil cu Clear Voice II.

Funcţia Clear Voice II recunoaşte automat şi măreşte volumul vocilor din filme şi emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

Modul Smart Sound

Modul Smart Sound

Bucuraţi-vă de o sonorizare optimizată pentru fiecare tip de divertisment.
Activaţi modul Smart Sound pentru a selecta în mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru conţinutul pe care îl vizionaţi. Indiferent că este vorba despre muzică, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar să setaţi manual modul de sonorizare adecvat pentru că televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastră, oferindu-vă sonorizarea perfectă pentru propriul divertisment.

USB Movie

USB Movie

Conectaţi-vă dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza conţinutul pe ecranul televizorului.

DivX HD

DivX HD

Televizoarele LG sunt DivX Certified® şi pot reda videoclipuri DivX® de până la 1080p HD. Vizionaţi o varietate mare de conţinut premium de pe internet prin intermediul DivX HD.

Economisire inteligentă a energiei

Economisire inteligentă a energiei

Funcţia de economisire inteligentă a energiei limitează consumul de energie pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător. Acestă funcţie presupune controlul iluminării LED pentru ajustarea strălucirii, o funcţie care stinge ecranul în timpul ascultării fişierelor audio şi funcţia Standby Mode Zero care permite televizorului să intre în stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Design, features and specifications subject to change without notice. Screen images simulated and/or dramatized. Some features in videos may not be available on all models. Please refer to the TECHNICAL SPECIFICATIONS tab for a complete list of features by model.
Design, features and specifications subject to change without notice.

Recently Viewed

close
LS840

LG Viper (LS840)

top