Skip to Contents

Skip to Accessibility Help

BP40NS20

BDXL drive is now portable

Super Multi Blue Portable with 3D Blu-ray Disc Playback & M-DISC™ Support

BP40NS20

  • Super Multi Blue Slim Portable
  • 3D Blu-ray Disc Playback & M-DISC™ Support
  • Supports BDXL (128GB) Discs
  • External - Connects Via USB 2.0

Enlarge
Vízvezetékre való csatlakoztatás nélkül üzemeltethető

Vízvezetékre való csatlakoztatás nélkül üzemeltethető

Ennek a tulajdonságnak számos előnye van: többek között az, hogy könnyű a hűtőszekrényt beüzemelni és megtakaríthatja a vízvezetékre való csatlakoztatás költségét is.
Nem szükséges a vízszűrő rendszeres cseréje, valamint kényelmes megoldás is, hiszen akár kedvenc ásványvizes palackunkat is csatlakoztathatjuk.

Öko ajtó – Ajtó az ajtóban

Öko ajtó – Ajtó az ajtóban

Egy gombnyomásra hozzáférhetünk az űdítőkhöz, hozzávalókhoz és nassolnivalókhoz. Az ajtó az ajtóban megoldás ugyanis azt jelenti, hogy a hűtőajtó felső része a teljes ajtó kinyitása nélkül külön nyitható, aminek köszönhetően kevesebb hideg levegő távozik és a belső hőmérséklet állandósul. E megoldás által energiát takarítunk meg, ráadásul könnyen elérhetővé válnak a gyakran használt élelmiszerek.

Egy plusz hűtő Önnek az ajtóban

Egy plusz hűtő Önnek az ajtóban

Rendszerezze saját igényei szerint!

Lineáris kompresszor - 10 év garancia

Lineáris kompresszor - 10 év garancia

A kompresszor a hűtőszekrény szíve, így fontos, hogy tartós és megbízható legyen. Az LG saját fejlesztésű lineáris kompresszora csak egy súrlódási ponttal rendelkezik szemben a hagyományos kompresszorokkal, melyek zajosabbak. Mivel kevesebb részből tevődik össze, megbízhatósága és tartóssága kiemelkedő, így 10 év garanciát adunk rá.

Total No Frost

Total No Frost

Energiahatékonyság, hosszantartó frissesség, gyors és egyenletes hűtés: a Total No Frost technológia mindezeket biztosítja, ráadásul kényelmes is, mert nem kell többet a leolvasztással bajlódnunk. Fedezze fel a technológia előnyeit a Total No Frost microsite-on!

TUDJON MEG TÖBBET
Pure N Fresh

Pure N Fresh

Az LG Pure N Fresh légtisztító egysége a levegő keringtetésével és deodorizáló hatásával tisztább és kellemetlen szagoktól mentes levegőt juttat a hűtőszekrény belsejébe. Az egyedülálló szagtalanító szűrőrendszeren keresztül beszűrődő friss és tiszta levegő által zöldségei tovább maradnak frissek, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

Vízadagoló

Vízadagoló

A vízadagolónak köszönhetően most kényelmesen és egyszerűen juthat friss, hideg vízhez egyenesen a hűtőből! A vízadagoló külső takaróeleme diszkrét, elegáns kinézetet kölcsönöz hűtőjének.

V Fresh Zóna

V Fresh Zóna

A rekesz szilikon tömítése és vákuumrendszere magasabb nedvességet és stabilabb hőmérsékletet tud fenntartani, így frissebbek maradnak a zöldségek a hagyományos rekeszben tároltaknál. A hozzáadott páratartó technológiának köszönhetően a rekeszben lévő zöldségek lassabban veszítenek nedvességtartalmukból.

The LG Super Multi Blue BP40NS20 slim portable Blu-ray rewriter features USB 2.0 connectivity with a 6x BD-R write speed. Simply plug in and record up to 50GB of files, photos, or business documents onto a dual layer BD-R disc. With Blu-ray, DVD and CD burning capabilities, the BP40NS20 gives you the option to choose the media best suited for each task.

Design, features and specifications subject to change without notice. Screen images simulated and/or dramatized. Some features in videos may not be available on all models. Please refer to the TECHNICAL SPECIFICATIONS tab for a complete list of features by model.
Design, features and specifications subject to change without notice.

Recently Viewed

close
BP40NS20

BP40NS20

top