Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

CBV42

Glavne karakteristike

  • Tehnologija „nultog klijenta“ zasnovana na Vmware softverskom okruženju
  • Efikasna iskorišćenost prostora
  • Čip Teradici TERA2 – pet puta bolje performanse

DOSTUPNO KOD:

Još bolje performanse

LG Cloud uređaj V serije – zahvaljujući čipu Teradici TERA2 – ima poboljšane sposobnosti u poređenju sa prethodnim serijama. Osim toga, ovi „nulti klijent“ uređaji obezbeđuju bolje kancelarijsko okruženje i idealni su za kompanije i velike organizacije. U poređenju sa prethodnim modelima oni mogu da dostignu i do pet puta bolje performanse, a prenos podataka u sekundi je povećan sa 10 na 50 megapiksela.

Ergonomski dizajn

U poređenju sa stonim računarima, LG Cloud V serija je ergonomski dizajnirana tako da nudi bolju iskorišćenost prostora zato što nema dodatnih kablova za napajanje.

Centralno upravljanje mrežom

LG Cloud V serija je „nulti klijent“ zasnovan na VMware okruženju. Tehnologija „nulti klijent“ omogućava vam da vršite računarske zadatke bez stonog računara. Centralno upravljanje mrežom obezbeđuje lako održavanje i efikasno poslovanje.

Značajno manja potrošnja energije

Čipovi TERA2 troše oko 50% manje energije od
čipova TERA1. I to pri manje od 6 W tipičnog sistema napajanja. UPoE Ready (opcionalno / UPoE Power Splitter).

OPŠTE INFORMACIJE
Napajanje
Fizičke specifikacije

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: