Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

AG-F400DP

Glavne karakteristike

  • Gejming na podeljenom ekranu
  • 3d naočari fpr tipa (2 para)
  • Bez baterije/bez žica
  • Superlagane
  • Za simultano prikazivanje
  • Dual play

DOSTUPNO KOD:

Igre za dva igrača na istom ekranu

Sada možete igrati igre za dva igrača tako što ćete ceo ekran istog TV-a podeliti na dva dela, pomoću Dual Play* tehnologije kompanije LG. Noseći specijalne lagane naočari bez baterija, svaki igrač može da vidi čitav ekran TV-a samo sa svoje jedinstvene tačke gledišta (u 2D), a ne može da ga vidi sa tačku gledišta protivnika. Nema više deljenja površine ekrana TV-a i nema više varanja virenjem u protivnikov ekran tokom bitke 2 igrača u igricama poput Call of Duty®: Black Ops II. Dual Play funkcioniše sa većinom aktuelnih sistema za gejming ili čak i sa starijim konzolama, pod uslovom da je igra namenjena za deljeni ekran. Dual Play koristi dva para specijalnih naočara F310DP, koji se zasebno prodaju u paketu.

Odricanje odgovornosti: Neophodne su igrice za dva igrača koje se zasebno prodaju. Kod malog procenta populacije gledanje stereoskopske 3D video-tehnologije može da izazove nelagodnost poput glavobolje, vrtoglavice ili mučnine. Ako doživite takve simptome, prestanite da gledate u 3D i obratite se svom lekaru

Kompatibilnost

!THISMODEL! su kompatibilne sa sledećim serijama LG TV-a.

OLED televizori: serija EA98
LED televizori: LM96, LM72, LM67, LM62, LA86, LA74, LA69, LA62, GA79, GA64, LM96, LM86, LM76, LM67, LM62, LM58

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: