Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

GTB362SHCL

Glavne karakteristike

  • A+ energetska klasa
  • 10 godina garancije na kompresor
  • Total no frost
  • Pametna dijagnostika

DOSTUPNO KOD:

Pametni kompresor invertera koji štedi energiju

Pametni kompresor
invertera koji štedi energiju

Pametni kompresor invertera kompanije LG je stručnjak za energiju koji prilagođava snagu hlađenja na osnovu količine uskladištene hrane i spoljašnje i unutrašnje temperature frižidera. Pametni kompresor invertera takođe stvara manje buke, čineći time vašu kuhinju tihim mestom za opuštanje i uživanje. Osigurano desetogodišnjom garancijom!

Moist Balance Crisper™

Moist Balance
Crisper™

Tehnologija Moist Balance CrisperTM zadržava optimalni nivo vlažnosti u fioci za povrće. Omogućava svežinu tokom dužih vremenskih perioda, čime se sprečavaju česti odlasci do prodavnice za nabavku namirnica.

Multi Air Flow

Multi Air Flow

Višestruki otvori za hlađenje vazduha raspoređuju i cirkulišu hladan vazduh do svakog ugla frižidera i time omogućavaju da se apsolutno svaka namirnica pravilno ohladi.

Smart Diagnosis™

Smart Diagnosis™

Nećete imati problema čak i ako ih vaš frižider bude imao. Tehnologija Smart Diagnosis™ vam omogućava da jednostavno i brzo rešite bilo koji problem. Predstavnici korisničke podrške kompanije LG mogu brzo da ustanove većinu problema putem telefona, čime vam štede vreme i trošak zvanja servisa usred vašeg prezauzetog rasporeda.

LED osvetljenje

LED osvetljenje

LED osvetljenje troši manje energije i traje duže od konvencionalnih sijalica. Svetla na vrhu čine da čak i potpuno napunjeni frižideri budu 2,5 puta osvetljeniji u poređenju sa drugim konvencionalnim frižiderima.

OPŠTE SPECIFIKACIJE
Kapacitet (litara) - ISO standard
Opšte karakteristike
Dimenzije (mm)
Težina (kg)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: