Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Besplatna poboljšanja za LG webOS 1.0 platformu

Beograd, 1. septembar 2015. godine – Korisnici webOS 1.0 platforme za smart televizore kompanije LG Electronics (LG), dobiće besplatno ažuriranje u vidu četiri glavne karakteristike najnovije webOS 2.0 platforme. Korisnici stare verzije operativnog sistema sada će moći da uživaju u opcijama kao što su: My Channels, Quick Setting, Input Picker i Live Menu.

My Channels opcija omogućava korisnicima da svoje omiljene Live TV ili Set top box kanale postave na početni meni, kako bi im lakše pristupali. Opcija Quick Settings omogućava korisnicima da podešavaju svoje webOS televizore bez prekidanja programa, Input picker omogućava trenutno prepoznavanje povezanih uređaja, dok se poboljšanje odnosi i na korisnički interfejs opcije Live Menu, koja omogućava lakše upravljanje, navigaciju i pristup omiljenom sadržaju.

„Kompanija LG je posvećena pružanju najboljeg iskustva gledanja svim korisnicima svojih smart televizora. Ovakvo besplatno ažuriranje je bez presedana u industriji smart televizora. Zato smo veoma ponosni što postavljamo nove standarde za korisnisnike smart televizora“, izjavio je In-kyu Lee, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore u kompaniji LG Home Entertainment.

Ažuriranje webOS 1.0 platforme počeće 21. septembra. Kod svih uređaja gde je automatsko ažuriranje moguće, ono će samo biti pokrenuto, u suprotnom, korisnici će dobiti poruku na ekranu koja će ih usmeriti kroz proces ažuriranja korak po korak.

Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet nove ažurirane verzije webOS 1.0 platforme.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.