Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

BIOSKOP U DNEVNOJ SOBI: LG PREDSTAVIO NAJNOVIJI CINEBEAM 4K PROJEKTOR

  • Updated
  • 2018 11. 14


Beograd, 14
. novembar 2018. godine – Projektori koji podržavaju 4K sliku tradicionalno su teški, skupi i komplikovani za instalaciju. Inženjeri i dizajneri kompanije LG Electronics (LG) prihvatili su ovaj izazov i smanjili 4K UHD projektor bez pravljenja kompromisa kada je u pitanju kvalitet slike. Kao rezultat njihovih napora, kreiran je premijum proizvod koji je upola manji od sličnih konkurentskih proizvoda. Stoga nije slučajnost da je HU80KSW, zbog svojih karakteristika i oštre reprodukcije videa, kao i zbog unikatnog i kompaktnog dizajna, dobio nagradu za najbolju inovaciju na CES sajmu.

 

Prenosivu veličinu projektora i jedinstveni uspravni dizajn bilo je moguće napraviti jedino sa motorom bez ogledala u obliku slova „I” koji dozvoljava projektoru da prikaže savršene slike bilo da je postavljen na pod, nakačen na zid ili visi sa plafona. Uz pogodne ručke za nošenje i Auto Cord dodatak, vlasnici možda nikada neće ni poželeti da trajno montiraju LG 4K UHD projektor na jedno mesto, s obzirom na to da izgleda sjajno u svakoj sobi i u svakoj prilici. Da su dizajneri kompanije LG mislili na sve, potvrđuje i to što se Mirror Reflector može koristiti kao poklopac za objektiv kako bi zaštitio projektor od prašine. Dva moćna 7W zvučnika omogućuju pravo filmsko audio ozvučenje bez potrebe za eksternim ili soundbar zvučnicima.

 

Ovaj uređaj ima mogućnost reprodukcije slike veličine do 150 inča sa neverovatnom osvetljenošću od 2.500 lumena, što je najviše među LG projektorima, a podržava i HDR sadržaj (HDR 10).

 

Sa porastom popularnosti striming uređaja, jednostavnost puštanja sadržaja na projektorima postala je jednako važna kao i na pametnim telefonima i televizorima. Zato i postoji nova 4K UHD webOS 3.5 pametna TV platforma putem koje korisnici mogu imati direktan pristup najpopularnijim stream uslugama koje nude 4K sadržaj. U slučaju da koristimo projektor koji je povezan sa drugim uređajem, projektor možemo prikačiti preko eksternog uređaja, npr. tastature ili miša putem standardnih opcija konekcije kao što su USB, Ethernet i HDMI kabl, kao i putem bežične konekcije. 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.