Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

CONSUMER ELECTRONIC SHOW 2009

Kompanija LG Electronics osvojila 14 nagrada na sajmu u Las Vegasu

Las Vegas, januar, 2009.-   Na ovogodišnjem sajmu Consumer Electronic Show (CES) u Las Vegasu održanom početkom januara 2009. godine, Consumer Electronics Association (CEA) nagradilo je kompaniju LG Electronics za vrhunski dizajn i izuzetne tehnološke inovacije sa 14 prestižnih nagrada. Na ovogodišnjem CES-u učestvovalo je više od 2.700 kompanija koje posluju u oblasti multimedija, elektronike i kućne zabave. Izlagači su bili podeljeni u kategorije digitalnih vizualija, igara i lokalno usmerenih usluga.

U poslednjih šest godina na CES manifestacijama kompaniji LG dodeljeno je više od 80 nagrada. Žiri koji je svake godine sastavljen od najuglednijih dizajnera, inženjera i novinara ocenjuju proizvode rukovodeći se sledećim kriterijumima: upotrebna vrednost, inovacije u dizajnu, kvalitet i doprinos kvalitetu života i životne okoline. Ove godine LG Electronics je nagrađen u sedam kategorija: monitori, video komponente, zvučnici za kućne bioskope, bežične komunikacije, kućna elektronika, kompjuterske i audio komponente.

 

 

Nagradjeni LG  proizvodi:

 

Video Display kategorija

55-inch Class Full HD 1080p Slim LED Backlight LCD (55LHX)

LCD HD ultratanak (24 mm) televizor dijagonale 55 inča, sa pozadinskim LED osvetljenjem, vrhunskim kvalitetom slike i elegantnim dizajnom

 

Video Components kategorija

BD 300 Network Blu-ray Disc Player

Prvi u svetu Blu-ray plejer koji automatski „prebacuje“ filmove i TV serije sa Netflix-a i omogućava pristup i ostalim umereženim komponentama kućne zabave koje rade na bazi diska.

 

Home Theater Speakers kategorija

LHB979 Home Theatre System

Novi model kućnog bioskopa koji nudi jednostavniji pristup mnogobrojnim izvorima reprodukcije, kao što su Blu-ray  diskovi, BD-Live sadržaji i automatsko preuzimanje programa sa Netflix-a.

 

Wireless Communication kategorija

LG Dare (VX9700)

Mobilni telefon sa kamerom od 3,2 megapiksela i za LG već uobičejenim sočivima Schneider-Kreutzcnach daje izvanredan kvalitet slike sa mogućnosšću obrade snimka. Ekran osetljiv na dodir je veličine 3 inča i ima funkciju prepoznavanja rukopisa.

 

LG Solar Headset (HFB-500)

Stilski dizajniran headset za telefon koji radi na solarnu energiju i bezbedan je za okolinu. Zanimljivo je da dva sata sunčeve svetlosti pretvara u jedan sat vremena za razgovor.

 

Computer Accessories kategorija

Mrežni uređaj za skladištenje podataka sa Blu-Ray pisačem (N4B1 NAS) omogućava organizaciju mnoštva integrisanih podakata i njihovo skladištenje, bilo da je povezan direktno sa mrežom ili preko interneta.

 

# # #

 

O kompaniji LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i  Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs