Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Čuveni Oskarovac Fransis Ford Kopola pohvalio LG OLED televizore

Beograd, 27. april 2016. godine – Kompanija LG Electronics objavila je video snimak u kome je poznati holivudski režiser Fransis Ford Kopola pohvalio novi LG OLED televizor kao uređaj koji pomera granice u svetu kućne zabave. Kreirajući savršene crne tonove koje doprinose neverovatno živopisnoj slici, LG OLED je od strane stručnjaka ocenjen kao televizor koji pruža najbolji kvalitet slike ikada, omogućavajući filmskim stvaraocima da ruše granice i kreiraju sadržaj koji je do sada bio nezamisliv.

„Kada sam prvi put gledao Apokalipsa danas na LG OLED televizoru, bio sam preplavljen emocijama. Ne samo da sam se za trenutak vratio 40 godina unazad, u rediteljsku stolicu, već sam konačno bio u mogućnosti da vidim film onako kako sam zapravo zamišljao da treba da bude. Svaka scena je bila toliko živopisna i zapanjujuća, a svaki pokret jasan i impresivan. LG OLED televizor poseduje tehnologiju sa kojom ni jedan drugi televizor ne može da se meri, donoseći definisanu, živopisnu i oštru sliku sa kojom ćete zaboraviti da gledate televizor“, izjavio je Kopola.

LG OLED televizori, koji su predstavljeni 2014. godine, uveli su potpuno novu kategoriju u svet televizije, a stručnjaci i potrošači ih ocenjuju kao uređaje koji pružaju najbolji kvalitet slike na tržištu. Ovaj kvalitet omogućen je zahvaljujući pikselima OLED ekrana koji mogu da se uključe ili potpuno isključe, stvarajući savršenu crnu i neverovatan kontrast. Uz OLED tehnologiju, korisnici mogu da uživaju u oštrim i prirodnim bojama, čak i pri širokim uglovima, što ne može da pruži nijedan LCD/LED televizor. Crni tonovi koje emituje LG OLED su i do 200 puta dublji nego kod LCD televizora, čime se stvara beskonačni kontrast i živopisne boje. Za više informacija o LG uređajima iz segmenta kućne zabave, kao i za pravo iskustvo OLED televizora, posetite http://www.lg.com/us/experience-tvs/oled-tv.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.